perjantai 14. huhtikuuta 2017

Gucci Marmont Large >< Medium

Kuvissa vertailtavana kokojen suhteen kaksi Guccia, Marmont laukku medium (musta)  ja large (beige)  kokoisena. Alimmissa kuvissa vielä vertailuna, mitä molempiin laukkuihin mahtuu sisälle.

Eli mustaan laukkuun verrattuna tänne mahtui vielä aurinkolasit ja silmälasit koteloiden kanssa. Sain myös suuren (A5) pöytäkalenterin mahtumaan, lompakon, silmälasit, puhelimen ja avaimet. Eli todella tilava laukku.

torstai 13. huhtikuuta 2017

Gucci Disco Bag

Vaalean laukun tarve tuli hoidettua kerralla kuntoon, kun tilasin Guccilta kaksi laukkua. Insta storya seuraavat ovat nämä jo nähneetkin, mutta tässä ensimmäiset kuvat Disco Soho bag:sta. Väri on Rose Beige ja tykkään väristä kovasti, se on kauniin sävyinen beige, menee ympäri vuoden eri vaatteiden ja asusteiden kaverina. Laukku on myös tilava ja esim. iso lompakkoni mahtui sinne mainiosti. Luulen, että ainoa beige laukkuni LV Favorite lähteekin myyntiin . Myyty!

 Lisäpisteitä vielä siitä, että laukku on aitoa nahkaa ja mikäli ei halua, että Guccin iso logo näkyy niin laukun voi kääntää olalla toisinpäin. Laukku menee vielä hyvin crossbodyna käytettäväksi ja se on minulle tällä hetkellä välttämättömyys, haluan molemmat kädet vapaaksi esim. kauppareisulla.

laukku- Gucci Disco Soho bag
huivi- Dior
housut- KappAhl
kengät- LV
takki- Andiata
Cashmere neule- El Corte Ingles mallistosta

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Cliniquen tuplahuulikiillot

En ole koskaan ollut kova käyttämään huulipunia, mutta ne huukikiillot ovat minun heikkous. Tykkään huulikiillon helppoudesta, ei tarvitse edes peiliä kun kiiltoa voi lisätä. Huulikiillolla ei ole niin meikatun näköinen, vaikka kiilto kuluisikin hieman pois niin ei näytä ankealta toisin kuin jos suht tumma huulipuna kuluu osittain pois niin näyttää mielestäni jopa epäsiistiltä. Olen tykästynyt näihin Gliniquen huulikiiltoihin, pysyvät huulilla tosi hyvin eli koostumukseltaan hieman sellaisia tahmeita, hyvä kiilto, kauniit värit.

Nämä uudet Cliniquen kaksipuoleiset kiillot ovat ihan superkäteviä:
* tulevat varmasti käytettyä loppuun suht pienen kokonsa takia
* kahta väriä samasta puikosta voi helposti sekoittaa keskenään
* vaikka värit näyttävät tummilta niin huulilla eivät ole noin tummat
* 10 huulikiillon tax free hinta taisi olla kolmenkympin hujakoillaTässä näette kuinka tummatkaan värit eivät ole oikeasti kovin tummia.
maanantai 10. huhtikuuta 2017

Luonnonkosmetiikkaa- Jurlique

Minun kosmetiikkatuotteeni ovat viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan valikoituneet ns. luksusmerkeiltä. Tähän tietenkin totuin työskenneltyäni laivan parfyymissa. En tiedä onko se iän tuomaa viisautta vai kauhua, mutta olen alkanut miettimään sitä mitä ihmeen tuotteita sitä ihminen iholleen oikein sivelee. Tästä johtuen olin äärimmäisen iloinen, kun voitin Jurliquelta Instagramin ystäväpäiväarvonnassa upeat omavalintaiset luonnonkosmetiikka tuotteet. Jurlique viljelee itse suuren osan raaka-aineistaan. Yrityksen luomutila sijaitsee Adelaidessa, Etelä-Australiassa, jossa on hyvät viljelyolosuhteet yrttien ja kukkien viljelyyn. Jurlique käyttää ainutlaatuista kolmivaiheista Bio-Intrinsic menetelmää kasviuutteiden tuottamiseksi tavalla, jolla kasvin teho-aineet saadaan talteen mahdollisimman tehokkaasti. Monet Jurliquen raaka-aineet ovat luonnollisia vaihtoehtoja yleisesti käytössä oleville synteettisille aineille, kuten retinoli. Jurliquen luonnolliset raaka-aine vaihtoehdot ovat yhtä tehokkaita, jopa tehokkaampia kuin synteettiset vaihtoehdot muissa ihonhoitotuotteissa – eivätkä aiheuta ärsytystä tai yliherkkyyttä.

Tuotteissa käytetään yli 95% luonnollisia raaka-aineita.

Pakkauskartongissä hyödynnetään kierrätysmateriaalia ja kestävän kehityksen mukaisesti toimivia materiaalitoimittajia. Pakkausten kierrätettävyyttä kehitetään entisestään, tällä hetkellä 95% kaikista Jurlique-pakkausmateriaaleista ovat kierrätettäviä. (Tämän huomasin itsekin, voiteet olivat "vain" pahvipakkauksessa, ei mitään turhia sellofaaneja ympärillä).  Olipa vaikea valita kolme tuotetta laajasta valikoimasta. Koska rypyt eivät viisikymppisten lähetessä ainakan vähene niin valintani olivat :

* ykkösvalintani oli Nutri- Define Rejuvenating yövoide
Olen nyt käyttänyt voidetta muutaman viikon ja iho tuntuu kyllä kosteutetulta yön jälkeen. 

* toisena valitsin itselleni päivävoiteen eli Purely Age- Defying Ultra Firm and Lift Cream. Tämä voide menee itselläni ainakin hyvin myös meikin alla, imeytyy hyvin eikä jää iho rasvaisen tuntuiseksi.

* kolmas tuotevalintani oli rakeeton  Daily Exfoliating Cream kuorintavoide. Minulla on ollut joskus Kanebolta rakeeton kuorintavoide ja koin sen omalle iholleni hellävaraisemmaksi.

Parasta tässä voitossa oli se, että myös kaksi ystävääni saivat valita vapaasti myös kolme tuotetta Jurliquen tuotevalikoimasta. Jurlique