perjantai 8. huhtikuuta 2016

Asioita joita ette tienneet minusta ..

1. En ole koskaan sairastanut oksennustautia.

2. Olen neuroottinen huulirasvan käyttäjä ennen nukkumaan menoa. Mielellään vielä Elisabeth Ardenin Eight hour cream, mutta esim. viime viikonloppuna Kuopion kisamatkalla huulirasva jäi kotiin niin klo 21.30 oli lähdettävä ostamaan huulirasvaa hotellin lähellä olevasta kaupasta.

3. En koskaan pese vaaleita sukkia vaaleiden alusvaatteiden kanssa (äidiltä opittu tapa)

4. Minulla on aina kaulassa jotain, on se sitten huivi tai kaulakoru.

5. Pidän autolla ajosta, edes pitkät kisamatkat eivät haittaa, ajon aikana puhelut ystäville (bluetooth), radion kanssa kilpalaulantaa (en siis tosiaankaan osaa laulaa). Muistan kuinka minulla oli kova into saada ajokortti ja kävinkin äitini kanssa jo 15 vuotiaana ajelemassa Kaukokiidon pihassa. Outoa, että kaverina oli äitini, kun isähän se automies/rekkamies oli.

6. Olen ollut ensimmäisen kerran kesätöissä isäni firmassa 12 vuotiaana ja ostin palkkarahoilla itselleni uuden kippurasarvisen vaihdepyörän.

7. Minulta ei ole koskaan murtunut mikään jäsen.

8. Olen ollut elokuvissa ainoastaan kerran niin ettei minulla ole ollut karkkia mukana. Olin silloin karkkilakossa ja voi sitä tuskaa :)

9. Minun puhelinnumerossani on 050 alun jälkeen 5 numeroa ja yleensä sanonkin jo numeroiden luettelun jälkeen, että "Se on noin lyhyt"

10. Jaksan maata auringossa koko päivän kunhan minulla on vain matkassa hyvä kirja. Pelkällä löhöilyllä tai musiikin kuuntelulla ei onnistu.
torstai 7. huhtikuuta 2016

Väriä huhtikuuhun

Pidän talvella paljon mustia ja harmaita vaatteita (niinkuin varmasti suurin osa suomalaisista naisista). Nyt kun kevätaurinko pilkistelee taivaalta harvase päivä niin päätin kaivaa kaapista jo kesähousut esille. Johan niitä mustia vahakankaisia housuja tulikin 5 kk ajan pidettyä :)

Minulla on paljon vaaleita ja maanläheisiä sävyjä vaatekaapissani, mutta kyllä sieltä varsinkin kesän lähestyessä löytyy väriäkin.

Kun aamut eivät ole enää kylmiä, aurinko paistaa ja lenkkipolutkin ovat enemmän hiekan kuin lumen peitossa niin ainakin minun mieltä piristää ihmeesti. Lakun kanssa on kiva lähteä aamulenkille (tai voiko sanoa keskipäivän lenkille, kun se kello on yleensä 11 kun lenkille pääsemme). Ja arvatkaapa mitä, mulla on vielä 7 työpäivää ja sitten alkaa kahden viikon tauko jäähallilta eli viikon talviloma ja toinen viikko suunnitellen ensi kesää ja uutta kautta.

Kuvia katsoessani voin vain todeta, että onneksi pääsen viikonloppuna kampaajalle väriin ja leikkaukseen :)
takki- ja paita - Lindex
housut- KappAhl
kengät- Converse
huivi ja laukku- Louis Vuitton

House of Elliott

Muistutus vielä teille lukijat House of Elliott showroom päivästä lauantaina 9.4 klo 13.00. Mukaan mahtuu vielä :)

Laita ilmoittautumista Mankalle mankka67@gmail.com

Showroom sijaitsee osoitteessa Meritullinkatu 4 B 28, 00170 HKI


http://www.houseofelliott.fi/champagne-shopping/


 Kaksi alinta kuaa lainattu Funky and Fifty  blogista