keskiviikko 30. marraskuuta 2016

"Kelsiturkki" ja auringonpaiste

Vaatekaappini sisältö on hävettävän iso, mutta puolustukseni täytyy sanoa, että suurin osa vaatteistani on monen vuoden takaa niinkuin tämäkin keinoturkki. Se on ainakin 10 vuotta vanha ja näyttää edelleen siltä kuin olisi juuri kaupasta ostettu. 

Nyt kun maa on saanut taas valkoisen peitteen niin päivän asuksi valikoitui keinoturkisliivi, mun luottohousut ja luottovärit eli tylsä beige. Balmuirin pipo on uusin ostos black friday perjantailta, kun Stockmannilla sai kaikesta -20%.

Tuo vähäinenkin auringonpaiste piristää kyllä ihmeellisesti. Eilenkin tuntui siltä kun aurinko paistoi, että olisi ollutkin helmikuinen pakkaspäivä eikä synkkä marraskuu :) 
takki- ei merkkiä
housut- KappAhl
kengät- Catepillar
turkisliivi- Only
huivi ja laukku- Louis Vuitton
pipo- Balmuir

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Sama mekko kahden värisenä ja aivan eri näköinen eri asusteilla

Kyllä nuo asusteet (laukku, huivi, korut, kengät) muuttavat saman asun aivan eri näköiseksi. Ostin perjantaina Stockmannin omaa mallistoa olevan Cut % Pret  neulemekon ja ihastuin siihen niin paljon, että tänään hain saman mekon tummana. Tuota tummaa tuleekin varmasti käytettyä enemmän näin pimeän aikana ja vaaleaa sitten taas kun aurinkokin alkaa pilkottamaan keväämmällä.

Materiaali mekossa on villaa 20 %, mohairia 15% , elastaania 5% ja  loput keinokuitua ja hintaa 49€
Vaaalealla mekolla kävin tyttären kanssa Klaus K:n brunssilla ja kotiin palattuani otin pienet torkut (olin siis niin väsynyt) ja sen jälkeen kuvasin tumman mekon erilaisilla asusteilla.


(kuva ja mimmi vähän vinossa kun otin kuvat jalustan kanssa)