lauantai 9. tammikuuta 2016

Louis Vuitton Historic käsikoru

Viikko sitten lauantaina näin muutamaa kaveriani helsingissä, emme olleet koskaan nähneet livenä vaan keskustelleet vain yhden sivuston kautta facebookissa ja sivusto ei ollut mikään ostoaddiktoituneiden ryhmä :) Uusia kavereita on aina mukava nähdä livenä, harmi vaan että tapaaminen jäi lyhyeksi, mutta toivottavasti ensi kerralla pidemmän kaavan mukaan.

Tarkoitus oli mennä syömään shoppailukierroksen jälkeen ja meninkin heitä LV liikkeeseen vastaan. Istuskelin rauhassa ja nautiskelin lasillista kuohuvaa, kun myyjä esitteli uusia liikkeeseen tulleita rannekoruja. Tarkoitus ei ollut todellakaan ostaa mitään, mutta kuinkas sitten taas kävikään :)
Ihastuin ensisilmäyksellä tähän söpöön Historic koruun. Korussa on kaksi kultaista pallukkaa, mistä koru kiinnittyy lukolla.


Uusi koru käy hyvin yhteen tuon Hermeksen korun kanssa

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Kampaajan kautta kevätkaudelle ja muutamia aleostoksia

Loma oli ja meni ja eilen illalla piipahdin jo jäälläkin. Tänään sain hiuksiini hieman vaaleampia raitoja ja latvoista leikattiin muutama sentti pois. Oletteko itse sellaisia, että ihan sama missä kampaajalla käytte vai oletteko tarkkoja kelle annatte hiuksenne leikeltäviksi. Eilen katselinkin pelonsekaisin tuntein, kuinka Napsahduksia blogissa leikeltiin omat hiukset rennon letkeästi Fiskarsseilla. Alkujärkytyksestäni toivuttuani ja videon loppuun katseltuani niin lopuksi hiukset näyttivät kyllä hyviltä :) Minä kuulun siis tähän jälkimmäiseen porukkaan eli en ikinä voisi poiketa kadulta esim. ensimmäiseen liikkeeseen. Minulla on ollut vain muutama eri kampaaaja vuosien varrella. Kaksi pitkäaikaisinta kampaajaa olivat miehiä, toisella kävin n. 15 vuotta ja toisella ainakin yhtä pitkään. Nyt olen käynyt ihanalla Annella, meillä nauru raikaa ja voin huoletta lueskella vaikka koko ajan lehtiä jos haluan (tätä ei siis tapahdu kun pulisimme koko ajan), koska tiedän että tykkään lopputuloksesta. Raitoja ei laiteta minulla koko hiuksiin, koska muuten menisivät niin huonoon kuntoon vaan enemmän päällimmäisiin- ja sivuhiuksiin. Harmittaa, että otin kuvan hiuksista ja kiharoista vasta kotona, olivat meinaan tuulesta ja lumisateesta aivan sekaisin.
Tässä vielä muutamia asukuvia viimeisimmistä ostoksista.


 neuletakki Zaran alesta


 Massimo Dutti neulehuppari Tässä päivän asua: