tiistai 7. maaliskuuta 2017

Uudet lempihousut DOPP:sta

Löytyipä DOPP:sta uudet lempihousut eli nämä In Wearin joustavat kangashousut, jossa materiaalina polyester ja elastaani. Housut ovat pinnaltaan hieman kiiltävät ja liukkaat. Lahkeen vetoketju plussaa ja malli käy tällaiselle reitevälle ja per..välle myös :)


Katan blogista näet saman housun kauniimman mallin yllä InWearin housut Gabin yllä

 Housujen pariksi löysin jo alkusyksystä Zarasta ostamani paidan, jolle en oikein aiemmin ole löytänyt alaosaa kaapistani. Näillä housuilla ratkesi tuokin asia. Paitapusero on niin pitkä, että ohuimmilla säärillä, paksuilla sukkahousuilla sitä voisi pitää mekkona. Takkina Stockmannilta viime viikolla ostamani keväisiin säihin sopiva villakangastakki. Takki on materiaaliltaan ohut ja vain yhdellä kiinnitysnapilla ei ole mikään pakkaskelien takki. Takki on muuten tämän kuun kanta-asiakastuote, hinta tasan satasen.
harmaa takkihousut- In Wear
takki Cut& Pret ja kengät- Stockmann
korvakorut- Rubens
käsikoru- Hérmes
laukku ja rintakoru- Chanel
huivi- Louis Vuitton

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Pochette Métis ja lempivärit päivän asussa

Jos edellisessä asussa oli kirkasta pinkkiä niin tämän päivän asusta löytyvät kaikki lempivärini eli beige ja oliivinvihreä. Myös olalla keikkuu uusin laukkuostos, Pochette Métis. Myin jo yhden laukun pois ja yksi edelleen myynnissä ja harkitsen vielä yhden tai kahden laukun myymistä pois. Tämä Metis on kyllä näppärän kokoinen, sisään mahtuu iso lompakko, avainpussukka, puhelin, silmälasit ja isohko meikkipussi. Itselleni tärkeintä laukuissa on se, että ne saa crossbodyksi.

 Laukku oli tilattu minulle liikkeeseen ja odottelin sitä saapuvaksi muutaman viikon ja samalla reissulla kun hain laukun oli vielä haettava DOPP:n liikkeestä nämä In Wearin housut. Avajaisista ostin samaiset housut tummansinisenä ja nämä beiget jäivät kaivertamaan mieltä ja kun olivat vielä avajaistarjouksena niin haettavahan ne oli.

neuletakki- Massimo Dutti
kengät- Timberland
paita- Zara
kaulaliina- Mulberry
laukku, vyö, käsikoru- LV
toinen käsikoru- Hérmes
hattu- Andiata
housut- In Wear