keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Harmaa päivä harmaassa asussa

Eilisen päivän aikataulu meni uusiksi, kun sain soiton tyttäreltäni. Hän oli liikuntatunnilla juossut kuoppaan ja nilkka oli kääntynyt ympäri. Tytär pääsi onneksi autokyydillä kotiin, kun minä olin pahaksi onneksi juuri suihkussa enkä kuullut tyttären puhelua onnettomuudesta. Koulussa sattuneiden tapaturmien johdosta lapset ovat vakuutettu ja voivat mennä suoraan yksityiselle. Sainkin puhelinsoitolla ajan lääkärille heti tunnin kuluttua. Nilkka kuvattiin ja siellä oli paha nivelside venähdys. Hoitona lepoa, kylmää ja kepeillä kävelyn opettelua.

Tämä päivä meni taksikyytien sopimiseen, papereiden vientiä kaupungintalolle, lääkärin kanssa puhelinsoittoa aamutuimaan (Hyvinkäällä on muuten makea kaupungintalo vanhan villatehtaan tiloissa). Huomenna taksi tuleekin jo hakemaan tyttöä koulusta.


(kuva www. rakennusfakta.fi)

Ihanaa, kun ilmat alkavat viilenemään. Mulla oli jo tänään päälläni uusin kashmirneuleeni, jonka ostin +35 asteen helteellä espanjasta.Takki on ostettu pari vuotta sitten Lindexiltä ja kuuluu suosikkeihini. Takin materiaali on paksua puuvillaneulosta ja sen voi pestä kotona pesukoneessa 30 asteessa.Tässä sama takki:

maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuun loppu

Elokuun viimeinen viikonloppu meni ohi nopeasti ja työntäyteisenä. Perjantaina ajoin luistelijani kanssa Kisakallion Urheiluopistolle Taitoluisteluliiton koulutukseen. Pitkä, mutta antoisa päivä ja paljon uutta tietoa tarttui taas matkaan mukaan.Lauantai aamuna otin suunnan uudelleen kohti Kisakalliota ja tällä kertaa menin itse kouluttamaan uusia luistelukouluohjaajia. Tiesittekö, että urheiluopistoista (Vierumäki ja Kisakallio) saa ehkä suomen parasta marjarahkaa :)Sattui kynsilakka, housut ja marjarahka olemaan aivan saman väristä.

Sunnuntai aamuna heräsinkin sitten aikamoiseen lonkkakipuun ja lenkaten meni aamupäivä, mutta onneksi iltaa kohti ja kahden tunnin päiväunien jälkeen kipu hellitti.

Tämä asukuva on otettu perjantai iltana. Odotan niin syksyä ja kirpeitä syysilmoja (mutta ei sitten pliis sitä vesisadetta), kun voi siirtyä syystakkeihin, neuleisiin ja huiveihin.


takki- Lindex
neule- Massimo Dutti
housut- KappAhl
kengät- Vans (tyttären)
huivi- Mulberry
laukku- LV