lauantai 31. elokuuta 2013

Lauantain suursiivous

Suursiivous taitaa olla parasta tehdä huone kerrallaan, näkyy tuloksia nopeammin ja näin motivoi jatkamaan. Huomenna siis näyttö ja koti saatava siistiksi.
perjantai 30. elokuuta 2013

Perjantain asukuva ja kiirettä pukkaa

En ole paljon ehtinyt tänne kirjoittelemaan tai lukemaan edes muita blogeja, koska viikko on ollut tosi kiireinen.

 Kävimme viime sunnuntaina katsomassa yhtä omakotitaloa ja tykästyimme siihen niin paljon, että oma rivitalomme on nyt myynnissä ja ensiesittely on sunnuntaina. Omakotitalosta oli tehty heti 2 tarjousta, mutta myyjät eivät olleet niitä vielä hyväksyneet (onneksi ei)

 Tämä viikko on mennyt juoksevien asioiden järjestelyssä ja oman tarveyden huollossa. Olen käynyt viikon aikana magneettikuvauksessa, lääkärissä, 2x laboratoriossa, tyttären kanssa syylän poistossa, viennyt auton huoltoon, tilannut isännöitsijätodistuksen, siivonnut ja järjestänyt asuntoa ja tehnyt pitkiä iltoja jäähallilla. Huh, tuli melkein jo stressi , kun kirjoitin kaiken ylös :)

 Kotona olin vasta vähän ennen kahdeksaa, sitten kauppaan ja nyt pientä tavaroiden järjestelyä. Onneksi huomenna vain pikainen käynti jäähallilla ja sitten viikonlopun viettoon.

untuvaliivi - Esprit
neule - Massimo Dutti
huivi - gucci
laukku - LV Musette Tango (viimeksi käyttänyt kai viime keväänä)
housut - Mango
kengät - Conversekeskiviikko 28. elokuuta 2013

Rubens, ystävänpäivämyynti perjantaina 30.8 - lauantaina 7.9

Tämä päivä starttasi aamulla jo klo 6.25, kun herätyskello pärähti soimaan. Vein Minin huoltoon ja jäätyäni autottomaksi, hyppäsin mieheni kyytiin ja matka jatkui kohti Omasairaalaa. Siellä minulle tehtiin olkapään magneetikuvaus. Olipa muuten epämiellyttävä tunne maata siinä putkessa.
Aamupäivän kulutin Helsingissä ja päätin pistäytyä Korkeavuorenkadulla ystäväni kultasepänliikkeessä Rubens:lla.

Rubens liikkeestä löytyy myös paljon erimallisia ja hintaisia hopeakehyksiä. Olenkin ostanut sieltä useamman kerran hopeiset valokuvakehykset kummilapselle ristiäislahjaksi. Voi sitten kummilapsi ottaa kehyksen myöhemmin omaan kotiinsa.

Liike ottaa myyntiin myös Vintage koruja. Itse vein kaikki omat ja äitini käyttämättömät kultakorut myyntiin ja kaikki meni.

Rubens liikkeestä löytyvät mielestäni kaupungin kauneimmat korut. Ja heillä on perjantaina 30.8 ja lauantaina 31.8 liikkeessä Ystävänpäivämyynti eli sinne kaikki koruja rakastavat. Liikkestä löytyy paljon valinnanvaraa ja kaikille kaiken hintaisia koruja.

Minulla oli kamera mukana, joten otin muutaman kuvan liikkeestä ja koruista.
Hopeakoruja
Samanlaiset korvakorut löytyvät minulta valkokultaisena, mutta tästä hopeiset edulliseen hintaan.


Laaja valikoima erilaisia ja mallisia hopeakehyksiä.
Vintage korujen myynti-ikkuna


Vintage/myyntin jätetyt korut


Vintage/myyntiin jätetyt:


Vintage myynnistä myös arvokelloja.Rubens liike sijaitsee osoitteessa Korkeavuorenkatu 13, ratikan 10 päättärille ja kävely kulman taakse, melkein Johanneksen kirkkoa vastapäätä.