lauantai 28. maaliskuuta 2015

Laukkuhullujen tapaaminen

Olen ahkera erilaisten blogien, Instagramin ja FB sivujen käyttäjä. Joten on luontevaa. että olen myös liittynyt Louis Vuitton, Chanel laukuista tykkäävien sivuille. Nämä ryhmät ovat suljettuna, mutta niihin pääsee liittymään mikäli oma profiili FB:ssa on suht julkinen.

Ryhmissä vaihdetaan, ostetaan, aitoutetaan ja vaihdetaan mielipiteitä ahkerasti ja erittäin positiivisessa hengessä. Kaikki tarinat eivät edes liity laukkuihin tai voivat alkaa laukuista ja yhtäkkiä puhutaankin jostain aivan muusta.

Tänään tapasimme LV porukan kanssa ravintola Kiilassa brunssin merkeissä. Vaikken ollut ketään näistä ihanista naisista ennen tavannut niin mukavaa oli ja juttua riitti. Minähän olin tietenkin porukan vanhin ja suurin osa naisista voisi olla minun tyttäriä, mutta se ei menoa haitannut.

Brunssin lopuksi otimme vielä mukana olleista laukuista yhteiskuvan. Aika hassua, että vaikka mukana oli yli 20 naista niin yhtään saman laista laukkua ei pöytä seurueelta löytynyt :)

takki- Grünstein
housut- H&M
paita- Massimo Dutti
kengät- Stockmann
huivi ja laukku - LV
koira- Laku, Bernin paimenkoira :)

 Ryhmäläisten laukut :)perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uusia kavereita blogin kautta

Olen kirjoittanut blogia kohta kaksi vuotta ja olen tavannut henkilökohtaisesti kaksi muuta blogin pitäjää. Pakkomielteet blogin Hennan ja Bachia ja kahvia blogia kirjoittavan H:n
On ollut mukava tavata uusia ihmisiä joita ei tunne ennestään ja kuitenkin heistä tietää aika paljon blogin perusteella.

Näin Hennaa torstaina Vantaan Jumbossa, kävimme pitsalla ja sen jälkeen pyörähdimme vielä Hulluilla päivillä. Toivottavasti tapaamme keväämmällä uudestaan ja paremmalla ajalla.