keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Chanel Jumbo Single Flap Bag

Minulle koitti jo pienoinen jouluaatto tänään, kun hain postista odottamani laukkupaketin. Löysin uudenveroisen Chanel laukun Designer Wish Bag´s sivuston kautta Designer Wish Bag´s

Tilasin laukun viikko sitten keskiviikkona, torstaina maksu näkyi liikkeen tilillä ja perjantaina se postitettiin vakuutettuna suomeen ja tänään hain sen jo postista.

Laukku on Caviar nahkaa eli käytössä huolettomampi kuin lampaannahkaiset Chanel laukkuni. Tosin vintage laukuissa tuo lampaannahka on todella kestävää. Suurin ero vanhoihin laukkuihin verrattuna on myös paino eli tämä uusi laukku painaa huomattavasti vähemmän kuin tuo vintage Jumbo XL laukkuni. Paino tosin johtuu varmaan myös tuosta ketjusta joka vanhassa laukussa on todella painava ja kullatuilla metalliosilla painaa varmaankin enemmän kuin näissä uusissa malleissa.

Laukun mukana tuli alkuperäinen ostoskuitti, aitouskortti numerosarjalla (vastaava numerotarra löytyy laukun pohjasta), dustbag ja liikkeestä saatu musta satiininen pehmuste, joka tarkoitettu pidettäväksi laukun sisällä säilytyksen ajan.


Laukku ja laatikko oli pakattu todella tiiviisti kuplamuovien ympärille.


Ihana kortti myyjältä



Laukku oli pakattu pinkin silkkipaperin ympärille.


Laukku on vuodelta 2009 ja maksoi yli puolet vähemmän kuin tänä päivänä, eli Chanel laukut ovat sijoituksia :)



Chanel Jumbo Single Flap Bag