lauantai 4. maaliskuuta 2017

Kevään muotiväri pinkki

Tänä keväänä pinkin värisiltä vaatteilta ei voi välttyä, pinkkiä löytyy tällaisena kirkkaana tai sitten hempeän vaaleanpunaisena. Itse miellänkin pinkin värin tällaiseksi kirkkaaksi syklaaminpunaiseksi ja sellainen hattaran sävyinen pinkki on itselleni värinä vaaleanpunainen.

Tällaisella asulla kävin DOPP:n avajaisissa. Ennen avajaisia kävin Stockmannilla kahvilla ja siellä sattui hauska keskustelu, kun eräs rouva tuli kysymään, että mistä olen ostanut jalassani olevat kengät, että juuri tuollaisia hän on etsinyt. En voinut rouvaa auttaa, kun nämä kengät on ostettu
17-18 vuotta sitten Tallinnasta. Eli nyt kun paksummat korot taas tulevat niin kannattaa säilyttää ne vanhat kengät siellä kaapin laatikoissa :) Tänään tämä samainen rouva tuli minua taas vastaan Stockkan parkkihallissa, mutta kenkäni olivat tosin vaihtuneet saapas nilkkureihin.


paita ja housut- Zara kaulakoru- House of Elliott

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

DOPP Helsingin liikkeen avajaiset

Voiko valon määrä liikkeessä vetää vertoja omistajan hymylle? Näköjään voi, koska Helsingin DOPP liike avasi vihdoin ovensa ja kyllä saimme Helsinkiin upean liikkeen. Koko viikonlopun avajaistarjoukset näet tästä http://www.doppwoman.fi/2017/02/dopp-helsinki-avajaistarjoukset.html

Sateisena keskiviikkona tuo valon määrä mikä liikkeestä tulvi Kalevan kadulle saakka olisi voinut valaista puoli korttelia. Todella upea sisustus, valaistus liikkeessä ja NE kaari-ikkunat.

Kutsuvieraita oli liikkeessä paljon, mutta sopu sijaa antoi ja mahduimme kaikki kuitenkin hienosti liikkumaan. Kata oli onnistunut tiiminsä kanssa sisustuksessa todella upeasti, kaikki sävyt sopivat yhteen ja kevään ihanat mallistot vain täydensivät väriloistoa.

Paikka liikkeelle on kyllä paras, Stockmannilta alle sata metriä ja Torni hotellia vastapäätä, Kalevankatu 3, Yrjönkadun kulmassa.  Kutsuvierastilaisuudessa oli monia bloggaajia ja kaikki taisivat olla postauksista päätellen yhtä ihastuneita kuin minäkin.
Marjukka http://www.fabfortysomething.com/2017/03/uusi-liike-naisellinen-ja-kevainen-dopp.html
Sara http://sarasfi.blogspot.fi/2017/03/dopp-helsinki.html
Tuulanneli http://tuulanneli.blogspot.fi/2017/03/dopp-goes-helsinki.htmlKata


Kata ja Gabi 
Raidat ja meriteema ei petä koskaan.


Keväällä on tarjolla kauniita puuterinsävyjä.Voiko tämän iloisempaa henkilökuntaa enää löytyä? 


DOPP:n upeat paperikassit käyvät myös shamppanjalasien kantamiseen :)


Loistava oivallus Katalta lisätä asiakas- wc liikkeen puolelle ja voisiko se enää tämän söpömpi ollakkaan?