lauantai 26. joulukuuta 2015

RisteilylläMaanantaina lähdimme tyttären kanssa risteilylle joululomien kunniaksi. Posti toi Siljan risteilylahjakortin joulun kunniaksi ja maksoin siihen vähän lisää rahaa, jotta saimme risteilyn Lux hyttiluokassa. Nämä hytit oli myös remontoitu telakalla olon aikana. Tekstiilit oli vaihdettu ja lattiasta otettu pois se ikuisuuden vanha kokolattiamatto :) Tähän hyttiluokkaan kuuluu myös erikoisaamiainen, jossa itse arvostan tilojen väljyyttä, hieman parempia tarjottavia ja se, että tee/kahvi tuodaan pöytään termospullossa.


Verhot, taulut, päiväpeite ja sängynpääty oli päivitetty tälle vuosituhannelle.


Myös vaatekomero oli saanut väistyä ja tilalle oli tullut avokomero, joka on käytännöllisempi lyhyellä risteilyllä.Ensimmäisenä yönä nukuin jotenkin huonosti enkä saanut nukuttua enää puoli viiden jälkeen. Onneksi minulla oli kirja mukana ja puhelimessa toimi laivan langaton netti aika hyvin koko matkan ajan. Aamiaisen jälkeen lähdimme käymään tyttären kanssa kaupungilla. Hollister oli tietenkin se pakollinen paikka ja tytär löysikin sieltä monta joululahjaa itselleen ja minä taasen halusin käydä Massimo Dutti liikkeessä ja sieltä löysinkin kolme asua alennuksesta.

Laivalle palattuamme ajattelin ottaa pienet päiväunet ja nukahdinkin, mutta heräsin aika pian vastapäisen hytin lasten remuamiseen käytävällä.

Päivitän näillä laivamatkoilla aina kosmetiikkavarastot ajan tasalle, niin myös tällä kertaa :) Nyt meitä on vaan tässäkin perheessä kaksi meikkaavaa eli myös tytär sai omat ostokset.


Tässä asuja risteilyltä


Maanantai iltana kävimme valmentajakollegan kanssa drinkeillä, kävi meinaan niin että sunnuntaina selvisi että olemme samassa laivassa ja peräti samalla hyttikäytävällä.


Aamiaisella


Päivällinen

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

HaasteSain haasteen Pikku Kepponen blogin pitäjältä. Kannaattaa käydä tutustumassa hänen blogiinsa, ihania tarinoita matkustelusta, lapsista ja lapsiarjesta huumorilla höystettynä :) Olen meinaan muutaman kerran ääneen nauranut juttuja lukiessani.


Haasteen säännöt:
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitä voi tietysti myös pyytää)
2. Kirjoita ja julkaise oma blogitarinasi: miten blogisi sai alkuosan kuinka se on kehittynyt ajan saatossa 
ja mitkä ovat olleet merkittäviä taitekohteita.
3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit 
haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi  ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet instagrammissa, käy halutessasi lisäämässä jonkun kuvasi yhteyteen tägi #Blogisitarina. Näin kaikki instagrammissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina - haasteen käynnisti kototeko-blogi.

Olen pitänyt blogia 2,5 vuotta. Ensimmäinen postaus tuli tarkalleen ottaen 21.3.2013. Olin lukenut lähinnä erilaisia muotiin liittyviä blogeja edellisen talven ja päätös omasta blogista kasvoi pikkuhiljaa. En kertonut asiasta heti edes miehelleni, vaikka esim. asukuvissa olenkin ollut koko ajan pää näkyvissä vaikka jutut ja kuvat ovat muuten olleetkin päättömiä. Blogini on koko ajan keskittynyt pääasiassa asukuviin, laukkuihin ja asusteisiin. Mitään syvällisiä asioita en juurikaan ole blogissani pohdiskellut.

Olen myös säästynyt ilkeiltä kommenteilta anonyymien suhteen. Muutaman kerran palautetta on tullut kirjoitusvirheistä, mutta ei muuta. 

Yhdeksi virstanpylvääksi (tosin ei toivottu) voi kai mainita kirjoittelun Vauva sivustolla. Tämäkin lähinnä aiheutti itselläni naurukohtauksen. Sivulla kirjoiteltiin siis luxus blogeista (joihin omani ei todellakaan kuulu) ja joku oli siis linkannut minun blogin ja sitten ihmeteltiin, kuinka voin käyttää nahkaisia varvastossuja ja Louis Vuittonin laukkua samassa asussa :) :)

Nimi blogilleni on tullut eräästä kesäkurssimme sloganista (taitoluisteluleiri).

Vaikka olenkin itse kuvissa tunnistettavissa niin tyttöä ja miestäni ei kuvissa tosiaan näy.

Eräs taitekohta täytyi syksyllä, kun minua pyydettiin Onni Blogiyhteisöön. Onni- blogit.
Myös tapaamiset ja ystävyyssuhteet muiden bloggaajien kanssa ovat olleet ihania ja mieleenpainuvia.

Tuskin tähän blogin pitoon on mitään suurempia muutoksia on tulossa ja toivottavasti joku jaksaa näitä vielä lukeakin.

Haastan seuraavat blogit:
Nanni Suortuva blogin pitäjä
Henna Pakkomielteet blogin pitäjä
Tiia Minäkö keski-ikäinen blogin pitäjä
Kata Doppwoman blogin pitäjä


Joululahjat Hope yhdistyksen kautta

Olen näin joulun alla etsinyt ja löytänytkin tietoa, että minne voisin viedä vieraille lapsille joululahjoja. Viime vuonna vein lahjoja Pelastusarmeijan kautta ja tänä vuonna löysin tuolta Hyvinkään omalta FB sivuilta tietoa, että Hope ja kauppakeskus Willa ottivat vielä tänään vastaan lahjoja kauppakeskuksen info pisteellä.

Vierashuoneen tyhjennyksen yhteydessä olinkin jo laittanut sivuun tyttären pehmoleluja, koruja, hiustarvikkeita ja käyttämättömiä Top Model kirjoja. Tästä laatikosta tulikin toistakymmentä lahjaa pois annettavaksi. Hope vie lahjat vähävaraisten perheiden lapsille ja esim. lastenkotien asukkaille. Esim. Helsingissä on yli 8500 lasta, jotka saavat Hope järjestön kautta joululahjoja. Apua ja tavaraa voi kyllä antaa vuoden ympäriinsä.

http://www.hopeyhdistys.fi/haluan-auttaa/

En ole itse mikään jouluihminen, mutta tämä teko sai kyllä joulumielen tämänkin mummelin mieleen.