keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Raitaa sadepäivänä

Sadepäivä tarvitsi raitaa piristykseksi, joten tässä asuna toinen sunnuntaina ostamani raitatuote eli raitamekko. Kerrankin mekko jossa on tarpeeksi pitkä helma niin, että polvi- ja reisimakkarat peittyvät. Mekko on myös materiaaliltaan ihanan pehmeää vaikka se onkin keinokuitua. En edes katsonut tyypilliseen tapaan tuoteselostetta, kun ajattelin ilman muuta sen olevan puuvillaa, mutta mekon materiaali onkin viskoosia ja polyesteria.


mekko- Lindex
tennarit- Adidas
huivi- LV
korvakorut- Rubens

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Arvonnassa WDesign Helsinki tuttinaru

Meillä tytär on kasvanut jo vauvasta teiniksi eli aikaa meidän vauva-ajasta on jo tovi. Eikä silloin 15 vuotta sitten löytynyt tällaisia ihania tuttinaruja / imetyskoruja. Imetyskoru meillä taisi olla sellainen, että kaksin käsin äitiä hiuksista kiinni ja äänikin tässä lelussa oli mukana mikäli äidin hiuksista tarpeeksi kovaa repi :) Ajat ja kehitys on mennyt (onneksi) siis eteenpäin ja sain arvottavaksi teille kolme kappaletta tällaisia WDesign Helsinki valmistamia tuttinaruja (1 kpl / voittaja)

WDesign Helsinki, heillä myös verkkokauppa avattuna www.wdesign.fi


Arvontapalkinto


WDesign laajentaa mallistoaan kevään aikana ja heiltä löytyy myös imetyskoruja sekä mallisto miesten, naisten ja lasten koruista. Tämä kahden äidin yritys (WDesign Helsinki)
WDesign Helsinki FB sivut
WDesign Helsinki Instagram

sai alkunsa heidän omasta tarpeestaan löytää kauniita tuotteita. Inspiraatiot he saavat mm. omasta elämästä ja arjesta.

Testiryhmänä heillä toimii molempien omat, yht. kuusi eri ikäistä lasta. Tuotteet mietitään tarkasti loppuun asti ja niitä testataan pitkään ennen kuin tuote on lopullisesti valmis. Yritykselle ensisijaisen tärkeää on tuotteen turvallisuus, laatu ja loppuun asti viety viimeistely.


Myös tällaisia  kokonaan silikonisia tuttunaruja on valikoimissa.


WDesign tuttinaru on valmistettu korkealaatuisista käsittelemättömistä puuhelmistä sekä elintarvikelaatuisesta silikonista. Puuhelmet ovat eurooppalaista pyökkiä, joka on PEFC/FSC- merkittyä ja niiden raaka-aine kestävän kehityksen mukaista. Tuttinarun pituus on 22 cm. Yhden helmen halkaisija on vain 12 mm, joten tuttinaru soveltuu myös vastasyntyneelle vauvalle kevyen painon takia. Tuttinarun silikonieivät sisällä BPA:ta, lyijyä, kadiumia, ftalaatteja, PVC:tä eivätkä elohopeaa.


Tuote on valmistettu TUKES ohjeiden mukaisesti ja vastaa standardin SFS-EN 12586 vaatimuksia. Muistattehan että tuttinaru ei ole lelu, ja se tulee tarkistaa huolellisesti ennen jokaista käyttökertaa ja hävittää heti, kun ensimmäiset merkit vaurioista tai hunokuntoisuudesta ilmenevät! Kuristumisvaaran vuoksi tuttinarua ei tule koskaan pidentää tai kiinnitää vaatteen naruihin, nauhoihin tai muihin vastaaviin osiin.

 Osallistu kolmen tuttinarun arvontaan ja kommentoi kommenttikenttään mikä värivaihtoehto on valintasi valkoinen/ pinkki/ turkoosi tähti. Osallistumisaikaa on maaliskuun loppuun eli 31.3.2017 klo 23.59 saakka. Saat yhden arvan kommentoimalla arvontaan ja kaksi arpaa saat tykkäämällä WDesign fb / Instagram sivuista. Anonyymit, muistakaa laittaa sähköpostiosoitteenne.TallennaTallenna

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kevät saapuu ja raidat lisääntyy

Kävin eilen tutustumassa Tapiolan uuteen kauppakeskukseen sekä tietenkin uuteen Stockmanniin. Miksi nuo raidat jaksavat joka kevät ihastuttaa yhtä paljon kuin edellisinäkin keväinä. Tietenkin ostoskassiin päätyi kolme raidallista vaatetta. Kuvasin myös eilisen asuni, jolla piipahdin (hieman lavea ilmaisu, kun istuin ystävän sohvalla 4,5 tuntia) ystäväni luona kaakaolla, juustokakulla, lakuilla, pikkusuolaisella, kuohuvalla...


Tuo Oodi vapaudelle kuohuviini oli muuten tosi hyvää.


Kaakaota, kermavaahtoa ja vaahtokarkkeja <3
Pääsin myös tällaiseen jalkapohjia hierovaan kidutuskoneeseen, kutsuivat sitä myös hierontalaitteeksi .

Maanantai mentiin ensimmäisellä raita-asulla. Paita on Lindexista ja tykkäsin tuosta feikkipaitapuserohelmasta neuleen alla. Neuleosa on ihanan pehmeää puuvillaa.

takki- Zara
pusero- Lindex
farkut H&M
kengät- Adidas
laukku ja huivi- LV

Sunnuntaina tässä karhutakissa :)
takki- Andiata
turkisliivi- Vila In Wear
kengät- Timberland
laukku ja huivi- LV