torstai 9. kesäkuuta 2016

Farkkutakki

Itselläni on viimeksi ollut farkkutakki käytössä joskus nuoruudessa, mutta tänä keväänä päätin ostaa tämän klassikon uudelleen. Menee mielestäni monen asun kanssa (mekko/hame/housut) ja tekee asusta heti rennomman oloisen. Farkkuja ja farkkutakkia en varmaankaan osaisi käyttää (liikaa denimiä), mutta osana asua mielestäni toimii.

Mieheni ei oikein perustanut takkivalinnastani ;) Onko teillä lukijat farkkutakkia käytössä ja miten yhdistelette sitä asuun?

Uusimmista korvakoruista on pakko laittaa myös kuvaa.
farkkutakki- H&M
housut- KappAhl
paita- Zara
kengät, huivi, käsikoru- Louis Vuitton
kello- Guess
käsikoru- Hérmes
korvakorut- Rubens

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kiireinen kevät

Mihin tuo toukokuu ja kesäkuun alku oikein hävisivät? Ihan kuin kuukaudessa olisi ollut vain 15 päivää.

Olen tosin käynyt kouluttamassa uusia luistelukouluohjaajia Lappeenrannassa ja Porissa, nauttinut risteilystä Tallinnaan seuramme muiden valmentajien kanssa, juhlinut kolmet YO- juhlat eli siinähän sitä jo olikin tapahtumia kuukauden ajalle :)

Tallinnan ristelylle varasimme Eckerön laivalta Lounge tilaan oikeuttavat liput ja voin todellakin suositella kyseistä palvelua. Menomatkalla laivalla oli ihanan rauhallista, meille tosin oli varattu oma nurkkapöytä. Pöydän sijainti oli oikein hyvä ajatellen toista pöytäseuruetta, sen verran kovaäänistä taisi naurumme olla tietokilpailun lomassa. Lounge liput maksoivat 18€ / suunta, mutta lippuun kuului kevyt aamiainen erikoiskahvien kera, mehut, limut ja olut- ja viinihanat.

Tulomatkalla lippu oli kuin lottovoitto, koska sunnuntai iltana paluumatkustajia oli aika paljon eikä istumapaikkoja riittänyt kaikille matkustajille, mutta me saimme istahtaa rauhassa omaan pöytään ja saimme iltapalaksi vielä maistuvaa Caecar salaattia, fetajuustopiirakkaa ja aivan ihanaa rahkaa (taisi mennä minun massuun ainakin 7 pikkukuppia) eli todellakin suosittelen kyseistä Lounge lippua!

Tallinnassa kävelimme ja nousimme postaita koko kevään edestä :) Nautimme virkistävät jäätelöt italialaisessa kahvilassa, ostimme uusia Nike kenkiä, vatsan täytimme Vapiano:ssa ja minä kerkesin jopa jalkahoitoon.

Menomatka meni rattoisasti tietokilpailua täyttäen, oikeita vastauksia ei löytynyt kauheasti tähän lehteen ;) Italialainen kahvila hurmasi yksinkertaisella sisustuksellaan
 Vapiano


 Viime viikko meni kahdesti sinivalkoisella hameella