torstai 24. heinäkuuta 2014

Hietsu ja punanahka

Kun aamulla kello pärähti soimaan klo 06.00 niin yllättävän pirteästi sitä sai itsensä ylös, vaikka nukkumaan mentiin taas vasta klo 2 yöllä.

Lähdimme tyttären kanssa Hietsuun kirpparille ja kuuma päivä olikin tiedossa. Olimme pakanneet jo edellisenä iltana autoon kassit, rekin ja jakkaran ja aamulla tein vielä meille eväät.

Sain myytyä ison lätkäkassin tyhjäksi ja yhden suuren Ikea kassin eli ihan hyvä päivä arki kirppariksi. Ihmisiä tuntui olevan kuitenkin vähemmän kuin edellisillä kerroilla ja osan tavaroista myinkin tosi edullisesti, periaatteella kunhan saan pois varastosta. Tyttären vaatteet menivät hyvin kaupaksi, koska osa oli ihan uuden veroisia ja minulla olikin vain mukana ns. kesävaatteita. Päivän saldo oli n. 150 €

Torilla kävi sitten perinteiset eli olkapäät ja rinta punoittivat illalla, vaikka mielestäni olin jo aika ruskea ja kasvoilla oli "kivat" aurinkolasi rajat.

Tässä kuva kirppariltaJa tällä asulla illalla liikkeellä


mekko- Christelle & Co
laukku- LV Petit Noe
balleriinat- H&M


tiistai 22. heinäkuuta 2014

4. lomaviikko

Vietimme viime viikon lopun Vierumäellä mökillä ja viimeiset päivät olivat aika tuskallisia tuon kuumuuden kanssa. Ajattelin etukäteen, ettei hirsimökki olisi niin kuuma, mutta väärässä olin. Olipa ihana palata eilen kotiin, koska meillä on ihan kivan viileää, vaikkei meillä mitään ilmastointia tai ilmalämpöpumppuja olekaan.

Tällä asulla ajelin Vierulle

mekko- Massimo Dutti
balleriinat- H&MKävimme perjantai iltana juhlistamassa minun synttäreitä ja lähdimme syömään Scandic hotellille.
Tilasin lasillisen punaviiniä ja Ceasar salaatin, siinäpä ne synttärit :)


Asuna oli uusi Lindexin raitamekko


Lauantaina ja maanantaina kävin hieronnassa, jota voin todellakin suositella mikäli Vierumäellä vierailette. Hierojiksi opiskelevat oppilaat antavat hierontoja todella edullisesti 55 min 30 €.

Maanantai ilta ja tiistai meni ihaillessa meidän puutarhan marjoja ja kukkia.
Mansikoita oli kypsynyt kulhollinen, muutama hernekin jo saatu maistettua, kirsikat alkavat punertaa, omenoita tulee ja viinimarjat ovat poimittavissa jo ensi viikolla :)

Puutarhamme on suunniteltu niin upeasti edellisten omistajien toimesta, että aina jokin kukka tai pensas kukkii.

Viinirypäle pensaissa myös paljon raakileita eli eiköhän tummia viinirypäleitä saada syksyllä omasta puutarhasta :)


 omasta puutarhasta salaatit ja tillit


Olipa muuten herkullinen lounas


Huomenna lähdemme tyttären kanssa Hietsun kirpparille myymään vaatteita, pöytä nro on 67, siellä kauppahallin päädyssä, ensimmäinen pöytä, tervetuloa!