lauantai 19. huhtikuuta 2014

Lankalauantai

Minulla oli kello soimassa jo klo 7.00, mutta meidän herätyskello Laku herätti jo klo 6.20. Aamukahvit, suosikkiblogien lukemista ja koiran kanssa ulos. Sitten Mini kohti Espoon Selloa, koska siellä oli Mc Kinley anorakit huimassa alessa norm. 129€ ja nyt hintaan 49 €. Sitten kotiin ja terassin laittoa kevät kuntoon.


 Oli pakko laittaa liina pöydälle, koska vuosia pöydällä jo 12 eli pinta aika huonossa kunnossa. Haluaisin tuohon pikkuterassille lasituksen ja sellaisen polyrottinkisen kulmasohvan ja pöydän.


Tässä asussa viiletettiin tänääntakki- Zara
housut- H&M
paitapusero - H&M
kengät- Converse
aurinkolasit- Gucci
vyö,laukku ja huivi- Louis Vuitton

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pitkäperjantai

Kisakaudella on harvinaista herkkua, että koko perhe olisi yhtäaikaa kotona ja tänään sellainen ihme tapahtui. Tämän kunniaksi aloitimme aamumme brunssilla. Mies teki espanjalaisen munakkaan, smoothien,  tytär köyhiä ritareita (tai taitavat olla rikkaita, kun oli kermavaahtoa tarjolla), minä asettelin tarjottavat pöytään ja Laku hääri tiellä :) Hyvä työnjako.

Olipa maittavaa ja oli ihanaa aloittaa aamu yhdessä saman pöydän ääressä. Mahat täynnä painuimme miehen kanssa puutarhahommiin ja tulos 8 jätesäkkiä lehtiä, kuivuneita oksia, kasveja ja muuta roskaa.

Kohta ruokaa ja vain rentoa oleilua :)

torstai 17. huhtikuuta 2014

Kiirastorstai

Ensimmäinen ns. virallinen talvilomapäivä meni aika pitkälti työhommissa. Yritän vääntää kesäkurssin aikataulua valmiiksi. Tarkoitus oli tehdä se valmiiksi noina 3 :na työpäivänä, mutta oli aina kivempi kuunnella uusia kisamusiikki ehdotuksia :)

Ensimmäisen lomapäivän aloitin niinkin terveellisesti kuin Mutakakkua ja vanilja jäätelöä :)Tuo kesäkurssin aikataulu onkin aikamoista exell taulukolla leikkimistä, kun jäätä yhteensä 14 tuntia kahdessa jäähallissa (osa vielä päällekkäin), tasoryhmiä on viisi, valmentajia on viisi, kaksi ilmaisu-tanssi- ja kehonhuolto-ohjaajaa ja sitten pitäisi vielä lasten (valmentajillekin suotavaa) ehtiä syömään ja treenata jäällä 2-3 kertaa päivän aikana.

Ruokaostokset tein tässä asussa. Punaiset Conssit piti kaivaa esiin asua piristämään. Oli muuten porukkaa paljon liikkeellä, kun esim. liha oli CM :sta loppu, piti sitten vielä kurvata Prisman kautta kotiin.


 Oikein rentouttavaa ja rauhallista Pääsiäistä kaikille, lennelkää luudalla varovasti  ja syökäähän suklaamunia niin, että napa paukkuu :)


keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pihahommia pukkaa

Kävin aamulla Lakun kanssa lenkillä ja palattuamme kotipihaan ajattelin aloittaa puutarhan raivaamisen.  Pääsiäisen päivät olisikin sitten tarkoitus viettää sormet mullassa :)

Minun pienessä raivaamisessa menikin sitten 3 tuntia, kun innostuin nopeasta aikaansaannoksesta. Muutimme tähän taloon marraskuun puolivälissä eli puutarha on meille pieni yllätys, mitä kaikkea siellä kasvaakaan ja mistä nousee mistäkin ja mihin aikaan.  Yksi asia mitä kovasti odotan on tummat viinirypäleet, jotka kasvavat kuistin alla ovensuussa. Rypäleet ovat osittain suojassa ristikkoa vasten ja saavat aurinkoa koko päivän eli näköjään menestyvät näilläkin leveys asteilla. Muistan kun elokuun asuntonäytillä söimme viinirypäleitä ovensuussa :)

Puutarha on varmasti aika upea, kun kasvit ja puut ovat saaneet kasvaa rauhassa jo 10 vuoden ajan.


Eniten omaa silmääni miellyttävät havupuiden suuri määrä pihassamme, tuovat väriä myös talvella.


Viime kesän ja syksyn lehdet vielä maassa


Nyt on tulppaaneilla tilaa kasvaa.


Pihassamme kasvaa myös tällainen koriste pensas, josta voi leikata oksia maljakkoon tai kukkakimppuihin.
En tiedä nimeä :)
Näin monta risukasaa sain aikaiseksi. Pöytäkin saatiin miehen kanssa kannettua terassille.

Viiden haaste

Sain Hennalta Pakkomielteet- blogista kivan haasteen ja vastaaminen on vienyt liian kauan, mutta tässä haasteen vastaukset:

Haasteen säännöt ovat seuraavat:
* Haastaja kertoo sinulle 5 aihetta
* Haastetun tulee kertoa top 5 listansa jokaiseen aiheeseen
* Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
* Haaste on annettava 5:lle eri blogille
* Ei takaisin haastamista!

Sain seuraavat kysymykset:
* Mikä on tärkeintä kodissasi ?
Tunnelma, että on kiva olla kotona ja sinne on kiva palata esim. viikonlopun kisojen jälkeen.

* Ostatko mieluummin desingiä vai edullisia tuotteita ?
Sekä että, välillä vaan tuntuu, että kaikki mitä valitsemme on sieltä kalleimmasta päästä. Usein ajattelen, että ostan ainakin laadukasta jotta kestäisi (vaikkei hinta mikään tae ole). Meillä ei kyllä kotona mitään designia ole, ainoastaan Secto- ja Tuplakupla valaisin.

No sänky oli kyllä kallis ja kai sitäkin voi designiksi kutsua :)* Mikä on seuraava sisustushankintasi ?
Haluaisin terassille tummat polyrottinki kalusteet

* Mikä saa sinut surulliseksi ?
Se, että lapsille tehdään vääryyttä ja kohdellaan kaltoin.

* Mistä olet erityisen kiitollinen ?
Siitä, että meillä on terve lapsi.

Minun kysymykseni haastetuille:
* Oletko unelma-ammatissasi?
* Mitä odotat ensi kesältä?
* Seuraava matka?
* Mitä haluaisit remontoida/muuttaa kodissasi?
* Minkälaisen Äitienpäivän haluaisit toukokuussa? Tai minkälaisen Äitienpäivän haluaisit tarjota omalle äidillesi?

Haastan seuraavat blogit:

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kipparitakki

Miten nämä ns. lomapäivät menevät paljon nopeammin kuin normi päivät. Kävin Lakun kanssa aamulenkillä ja poikkesimme tyttären ja hänen kaverinsa kanssa Mäkkärissä. Piipahdin vielä Willassa vaihtamassa pari paitaa (eivät kelvanneet tytölle) ja tein ihanan löydön Lindex:ltä. Tumman sininen Holly Whyte malliston ns. kippari takki -70% alennuksessa ja löytyi vielä minun kokoakin. Hintaa takille jäi 18 €. Huomenna takki heti päälle :) Ihanaa, kun voi autolla liikkuessa käyttää jo tosi kevyitä vaatteita.

Kuvassa takki tosi ylivaloitettuna, jotta näkyy malli.
Tämän päivän asukuva:


takki - Christelle & co
housut - H&M
kengät - Converse
paita- Lindex Holly&Whyte
vyö -  LV
laukku - LV Petit Noe
huivi- Mulberry Tamara

Puhelimesta löytyi vielä kuva ihanasta kukka kimpusta jollaiset valmentajat saivat seuraltamme. Kimpussa oli ihanat kevään värit. Näytöksen jälkeen lähdin hallilta suoraan Vierumäelle enkä viitsinyt viedä kimppua mökille niin soitin äidilleni ja vein kimpun häntä ilostuttamaan :)sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Näytös, Vierumäki ja talviloma

bloglovin
Lauantai päivä meni seuramme kevätnäytöksen vilskeessä ja hieno näytös olikin. Näytös oli Kapteeni Koukku ja jäällä viipelsi mm. merirosvoja, intiaaneja, surffareita, sukeltajia, uimareita, simpukoita, kadonneita lapsia …

Nopeasti hurahti lähes 11 tuntia ja näytösten jälkeen ajelin vielä Vierumäelle, jossa vietimme mieheni kanssa viikonlopun. Nautimme takkatulen lämmöstä, kävelimme pitkin golf kenttiä ja pesimme Lakun. Kävimme myös molemmat hierojaopiskelijoiden käsittelyssä. Molemmilla oli hartiat niin jumissa, mutta nyt vähän helpotti. Menen vielä kaksi kertaa tämän kuukauden aikana Vierumäelle ja ajattelin varata hieronnan molemmille kerroille. Mieheni lähti kotia kohti jo päivällä, mutta minä tulin Lakun kanssa kotiin vasta ilta kymmenen jälkeen.

Vielä kolme päivää töitä (mutta teen ne kotona eli hallille ei tarvitse mennä) ja sitten talviloma :)

Kapteeni Koukku ja Merirosvot


Vierumäki:bloglovin