keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Viitta >< untuvatakki

Olen ostanut keväällä kuvissa olevan viitan ja päätin pukea sen tänään ensimmäisen kerran päälle. Jokin asussa kiusasi minua tai en tuntenut oloani mukavaksi. Töistä palattuani viitta vaihtui kevytuntuvatakkiin. Heti tuntui asu kotoisammalta :)

viitta- Zara
neuletakki- Lindex
kengät- Global
huivi- Louis Vuitton

Yksi syy etten viihtynyt viitassa taisi olla se, että minua kiusasi kun villatakki näkyi viitan alta. Jos alla olisi ollut tumman ruskea neule olin ehkä asussa viihtynytkin. Pitää antaa viitalle vielä uusi mahdollisuus tai sitten laittaa viitta myyntiin.

Kevytuntuvatakin alle vaihdoin neuleen ja kassi heiluen kauppaan. Kahden asun päivä siis, toivottavasti huomenna ei tarvitse asua vaihtaa kolmesti ;)
untuvatakki- Beaumont
neule- Repeat
laukku- LV Salsa
huivi- LV

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

"Uusi" laukku, valoa pimeyteen ja hirveät hirvet

Ostin itselleni jo hieman etuajassa joululahjan, nimittäin vintage laukun. Laukku on malliltaan Louis Vuitton Lockit, koko on ihanan pieni, mutta silti sisälle mahtuu LV:n pochette, meikkipussi, puhelin ja harja. Myös Ipad mahtuu laukkuun juuri ja juuri. Laukku on jo vanha, mutta hyvin pidetty. Alareunaan oli edelliseltä omistajalta jäänyt hieman väriä farkuista, mutta sain sen aika hyvin putsattua pois nahan hoitoaineella. Nahkaosat ovat kauniisti patinoituneet, laukusta tuli kerralla yksi suosikkini :)

Hain Stockkalta myös nuo pallovalot olohuoneeseen, tuovat hieman valoa tähän pimeyteen.Väreinä, yllätys yllätys valkoinen, beige, harmaa ja tumma ruskea :)
Onneksi ei ollut enää pimeä, kun aamulla ajoin kohti kotia kisaharkoista. Edessäni n. 40 m päässä meinaan tien ohitti kaksi hirveä. Ensin tien ylitti yksi hirvi ja sitten jolkotti toinen perässä. Hieman kyllä sydän pamppaili ylityksen jälkeen. Ja isoja olivat!

Ainoa asia mitä pelkään, kun ajan paljon autolla on juurikin nuo hirvet. Anteeksi nyt vaan, mutta eikö niitä kaatolupia voisi jakaa hieman enemmän. Perjantaina oli myös yksi valmentaja kollega ajanut hirvikolarin palatessaan treeneistä kotiin. Onneksi selvisi hengissä.