keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Jäänsininistä ja lumenvalkoista

Otin nämä asukuvat pakkasen huidellessa toisella kymmenellä, mutta nythän se taas heitti lukemat jopa plussan puolelle. Taitaa olla kumisaapas keli huomenna :(

 Molemmat yläosat ovat Andiatan alesta. Ihastuin valkoiseen pitsi/silkkipuseroon samantien kun näin sen tangolla. Näitä oli muuten ainakin Jumbon Stockkalla vielä eilen illalla -60% alessa. Puserossa on mielestäni hauska kietaisuidea ja alla kaunis pitsitoppi joka on kuitenkin kiinni puserossa.

Vaaleansininen mohairvillatakki vaan oli niin hempeä ja värin puolesta sitä voi käyttää myös keväällä.

(kuvista valitettavasti tuli hieman sameita)   

pusero ja neuletakki- Andiata
housut- In Wear

tiistai 23. tammikuuta 2018

Missä pihistän ja mihin panostan

Meidän perheessä olen saanut lisänimen Tarjoushaukka, siksi olikin hauska tehdä tämä postaus :)

 Näissä asioissa pihistän: 

1. Suihkusaippuat, kylpyhuoneesta löytyy ihan Citymarketista ostetut Rexonat ja Dovet.

2. Matot, meillä ei kovin montaa mattoa lattioilla olekaan, mutta nekin ostettu ihan Anttilasta / Askosta.

3. Ulkona syöminen, käyn/käydään harvoin ulkona syömässä ihan pitkän kaavan mukaan.


4. Leikkokukat, Reilun kaupan/ Pirkan ruusut ovat todella kestäviä ja edullisia.

5. Sukkahousut, ostan kaikki sukkahousut ketjuliikkeistä.

 6. Alusvaatteet, ostan paljon alusvaatteita ihan ketjuliikkeistä H&M, Lindex. Tosin viimeiset rintaliivit alushousujen kera ostettu Change liikkeestä, kun sain valita alusasusetin blogin kautta ja saamani setin lisäksi ostin myös toisen setin. Ja huomasin, että olen käyttänyt aivan väärän kokoisia rintaliivejä jo vuosia...

 7. Kahvilat, en juurikaan istuskele kahviloissa tai osta kahvia kahvilasta mukaan. Laskeppa, jos ostat 4€ kahvin esim. kolme kertaa viikossa niin vuodessa se on 600 € !!!

 8. Kirjat, käytän kirjastoa kirjojen lainaamiseen ja äänikirjat eli blogin kautta saatu yhteistyö BookBeatin kanssa. 9. Kynsilakat, Kikon lakat maksavat 1,50€- 4€ ja pysyvät kynsissä paljon paremmin kuin kalliimmat lakat.

 10. Lidlin vichyt


 Näihin asioihin panostan:  1. No ne laukut :) Kaikki laukkuni ovat kalliita, mutta osa jo vuosikymmenen vanhoja ja ne jäävät myös tyttäreni käyttöön hänen niin halutessaan.

 2. Ihonhoito ja meikit, työskenneltyäni laivan parfyymiosastolla totuin laadukkaisiin voiteisiin ja niihin tulee panostettua. 3. Hotellit, kun matkalle lähden niin iän myötä hotellin laadukkuus on tullut tärkeämmäksi. Ennen hotelliin tuli palattua aamun valjetessa ja diskojen suljettua ovensa, mutta nykyään lomalla hotellin sänky kutsuu jo kymmenen jälkeen.

 4. Sänky, meillä on Unikulman sänky ja olihan se ihan helvetin kallis, mutta unen laatu on niin tärkeä että siihen haluan jatkossakin panostaa. 5. Neuleet, villa ja kashmir vain tuntuvat niin ihanalta ihoa vasten.

 6. Auto, ajan vuosittain + 30 000 km eli hyvä ja turvallinen auto on minulle tärkeä liikkumisväline. 

7. Nespresso kahvikone, kapseli maksaa 30-40 senttiä/ kappale eli yksittäin kallista, mutta tietenkin kalliimpaa kuin pavuista tehty kahvi.

 8. Lakanat ja pyyhkeet, kyllä se vain niin on, että Balmuirin ja Gantin pyyhkeet tulee mieluiten valittua suihkun jälkeen. H&M pellavalakanat saavat minulta myös peukun ylöspäin.

 9. Astiat, meidän kaikki astiat ja lasit ovat Arabiaa tai Iittalaa.

 10. Secton kattovalaisin