torstai 18. syyskuuta 2014

Vaaleanpunaista hattaraa

Tämä viikko meni sairauslomalla, minulle iski meinaan järkyttävä yskä (niinkuin varmaan puolella suomalaisista) ja siihen päälle vielä poskiontelotulehdus. Taisi nuo viikonlopun 4 x päiväunilla vinkata sairastumiseen. Lauantain Habitaren jälkeen raahauduin vielä sunnuntaina Myyrmäen kirppikselle, mutta myynnissä ei ollut hurraamista. Kaikki olisi pitänyt antaa puoli-ilmaiseksi.

Maanantaina varasin sitten ajan lääkärille. Olin aivan varma, että yskä on jo muuttunut keuhkoputken tulehdukseksi, mutta keuhkot kuulostivat "puhtailta". Poskiontelot olikin sitten toinen juttu, saaliina antibioottikuuri, kolmio yskänlääkettä ja illalla kolmen tunnin iltaunet eli aika tujut lääkkeet lääkäri määräsi. Eilinen päivä oli ensimmäinen kerta sitten perjantain, kun en ottanut päiväunia :)

Viime yönä en herännyt kertaakaan kauheaan yskäkohtaukseen, onneksi mieheni on saanut nukuttua vaikka minä olen köhissyt vieressä (en tajua). Tämän päivän olen vielä kotona, mutta huomenna jäähallille ja viikonloppuna seuramme järjestää kauden ensimmäiset kilpailut. Toivottavasti en saa mitään jälkitautia.

Sairastelun ja tämän valittelun piristykseksi karkinsävyistä asukuvaa syyskuun alusta. Ostin tämän untuvatakin Stockmannin alesta kesällä ja huomasin, että väri on aivan sama kuin LV huivissani. Mieheltäni tuliaisiksi saamaa huivia olen käyttänyt vain pari kertaa, en ole jotenkin raaskinut (hölmöä) Mieheni jo sanoi, että käyttöönhän se on tarkoitettu! Tämä untuvatakki tulee varmasti kovaan käyttöön syksyn aikana.

untuvatakki- Beaumont
huivi- LV Monogram Denim Rose
farkut- James
laukku- LV Petit Noe
kengät- Converse
helmikorut- House of Elliot


Hiukset olivat osittain kiinnitetty taakse pinneillä


sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Habitare 2014

Heräsin tänä aamuna hieman kipeään oloon, mutta päätimme kuitenkin käydä mieheni kanssa Habitare messuilla. Saimme liput Unikulman kautta ja heillä olikin iso osasto keskellä messualuetta. Olemme nyt nukkuneet Unikulman vuoteessa 10 kuukautta ja olemme ollet sänkyyn tosi tyytyväisiä. Minusta usein tuntuu, että herään aamulla samasta asennosta kuin nukahtaessani ja juuri se liikkumisen ja kieriskelyn väheneminen on vaikuttanut hyvään unen laatuun. Jos heräät usein yön aikana ja muutat asentoa tai olet aina aamuisin väsynyt niin suosittelen miettimään, josko patjoissa onkin vaihtotarvetta. Tällä hetkellä kun makuulle mentäessä kovasti alkaa yskittämänn on mukavaa, että moottorilla voi sängyn pääpuolta nostaa hieman jolloin yskiminen helpottaa.

Alla olevasta linkistä pääset lukemaan sängyn valinnasta ja vierailusta Unikulmassa
http://mankka1717.blogspot.fi/2013/10/vierailu-unikulmassa.html
Aika huikeat messutarjoukset voimassa vielä huomenna.Kurkkukipu väsytti sen verran, että nukuin sekä meno-että paluumatkalla pienet unet autossa ja kotiin palattuamme nukuimme molemmat mieheni kanssa 3 tunnin "päiväunet".
Huomiseksi minulla on varattuna
kirppispöytä Myyrmäen jalkapallohallista, pöytä L2


villatakki- Repeat
huivi- LV
housut- Zara
laukku- Gucci

Jotain myös ostimme Habitaresta eli uuden valaisimen ruokapöydän päälle. Valintamme oli Yki Nummen Lokki- valaisin isommassa koossa. Meillä on tällä hetkellä Secton valaisin, mutta haluaisin kirkkaamman valonlähteen ja Secto siirtyy olohuoneen puolelle.