maanantai 11. elokuuta 2014

Työleiri

Siltä ainakin tuntui eilinen päivä. Nukuimme kylläkin herroiksi (äitiäni lainatakseni) eli 11:sta, sitten rauhallinen aamiainen, pensasmustikat suuhun ja sitten se alkoi:Mieheni kanssa keräsimme kirsikat puusta, siis ne loput mitä ampiaiset eivät olleet syöneet. Mieheni tuli välillä tikkailta alas vauhdilla, kun ampiaiset olivat syömäpuuhissa. Miestäni puri juuri viime viikolla ampiainen golf kentällä joten pisto tuoreessa muistissa.

Harvensimme myös kirsikkapuun oksia, kun on jo niin valtava puu ettei alta mahdu oikein kulkemaan. Yksi suuri oksa kyllä meni vahingossa, kun mies taivutti oksaa jotta kerään kirsikat, muta oksahan rasahtikin sitten poikki. Toivottavasti ei vahingoita puuta muuten. Viereen oli myös kasvanut uusia kirsikkapuun taimia ja siirsimme ne takapihalle uuteen paikkaa. Katsotaan ja toivotaan josko lähtisivät siellä kasvamaan.

Naapurimme oli myös pihahommissa, kun kaatoivat tontiltaan viime viikolla kolme puuta. Heillä oli firmansa lava-auto käytössä johon kasasivat oksia ja risuja kaatopaikalle ja lupasivat lainata autoa myös meille tällä viikolla. Ihanaa kun on kivat naapurit. Meillä on kyllä aina käynyt hyvä onni naapureiden suhteen.

Oksien harvennuksen ja istutusten jälkeen aloin marjanpoimijaksi ja samalla leikkasin myös sieltä kuivia oksia pois. Ja jessus niitä ampiaisia pyöri ilmassa, maassa ja puskissa. En onneksi saanut pistoa, minua ei ole koskaan ampiainen pistänytkään.

Illalla vielä pakastin mustat viinimarjat pakastimeen ja tomaatikeittoa ruoaksi ja eikun sohvalle löhöämään. Nukkumaan pääsimme vasta kahden jälkeen yöllä, kun mies seurasi Mikko Ilosen pelejä TV:stä ja tietokoneelta :)

Viikonloppu kyllä alkoi rennommissa merkeissä. Perjantaina kävimme tyttären kanssa fyssarilla. Täytyy kyllä suositella Fysioterapia-konsultit FTK Oy paikkaa Helsingissä Urheilukadulla ja sieltä fysioterapeutti Janne Koposta. Osaava, huumorintajuinen, miellyttävä ja ammattitaitoinen työssään. (ei ole maksettu mainos)


perjantain asua

paita- Lindex Holly&Whyte
housut- Mango
kengät- H&M
laukku- Lindex

Lauantai onneksi meni rentoutuessa. Aamulla pikasiivous; mies imuroi ja minä pesin lattiat. Tulipa muuten likaista vettä tuosta laattalattialta, missä koira on viime päivät nukkunut kuumuuden takia.
Päivällä kävimme tyttären kanssa Willassa päivittämässä koulutarvikkeita ja ostimme myös kirjoja. Tosi ihanaa, että myös tyttäremme on kova lukemaan kirjoja. Kävimme myös päivällä lounastamassa ja kävimme tuhlaamassa tyttären joululahjaksi saadut lahjakortit.

Tytär halusi valita minulle päivän asun ja tällä mentiin:

mekko- Lindex Holly&Whyte
laukku- Louis Vuitton Eva
balleriinat- H&M
Leffaan valitsinkin pitkähihaista, kun ajattelin että ilmastointi saattaa olla voimakas (turha toive)

paita- H&M
housut- KappAhlIllalla kävimme vielä katsomassa leffassa Kesäkaverit. Hieman jännitin, kun tytär ja hänen kaverinsa mukana, että onko kovasti seksiä ja kiroilua. Leffa oli hauska ja harmiton, kiroilua oli jonkin verran, mutta eipä sen enempää kuin kuulee päiväsaikaan ratikassa. Eli jos haluat mennä katsomaan leffaa asenteella aivot narikkaan niin suosittelen.


Kuva Finnkinon sivuilta

Loppuun vielä kuva yöllisestä kuutamosta