keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Sinivalkoinen Juhannus


Suomen lippu tuli ensimmäisenä mieleen tästä sinivalkoisesta takista. Takki on ostettu jo viime kesänä, mutta tänään se pääsi ensi kertaa päälleni.  Luulen, että minulta on puuttuneet nuo siniset housut on syy siihen miksi takki on jäänyt kaappiin.

Vielä huomenna jäähallille, sitten Juhannus taukoa ja maanantaina 12:sta päivän leiri Valkeakoskella.

Rauhallista Juhannusta lukijoillenitakki- Lindex
housut- Zara
T- paita ja balleriinat- H&M
vyö, käsikoru ja laukku- Louis Vuitton
aurinkolasit- Gucci


sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Illallista, töitä, uusia ostoksia ja lepoa

Viime viikko meni taas ohi yhdessä hujauksessa. Vielä neljä päivää töitä, sitten minulla alkaa kesäloma. Loman alku tosin menee Valkeakoskella toista luisteluleiriä vetäen.

Menneen viikon keskiviikko illan vietin ihanien ystävieni seurassa ja aivan mielettömän hyvästä ruoasta nauttien. Meillä oli ammattikokki loihtimassa kolmen ruokalajin menun. Illallinen alkoi parsakeitolla, johon kuohkeutta toi samppanja ja makua taasen mm. pekoni. Oli kiva katsella vastapäätä istuvien syöjien ilmeet, kun he maistoivat keittoa. Keitto suorastaan suli suuhun.
Kokki on kotoisin Rovaniemeltä, joten pääruoaksi tarjottiin poroa, porkkanapyreen kera. Makua annokseen toi laksitsikastike (puuttuu vielä kuvasta), joka oli tietenkin taivaallisen hyvää.


 Jälki ruokana kirpeällä marjoilla koristeltu marenkikakku, jota tunnustan nauttineeni kaksi palaa. En muista koska olisin syönyt yhtä hyvää ruokaa kuin keskiviikkona! Kiitos Teemu :)Iloiset naiset ryhmä kuvassa. Naureskelin muille, että minulla on tässä 22-23 vuotta vanha pusero ylläni.
Viikonlopun vietinkin yksin kotona, mies golffaamassa ja tytär kaverinsa mökillä. Olipa ihana olla vain itsensä kanssa. Otin myös parin tunnin päikkärit sohvalla.

laukku- Chanel
housut ja paita - Zara
huivi- LV
kengät- H&M

Sunnuntaina kävin leikkauttamassa hiukset ja lisättiin hieman vaaleita raitoja joukkoon. Hiukset olivat ihanilla kiharoilla, mutta eihän tuolla vesisateessa mikään kestä. Kaulassa uusin LV Shawl ostos.
takki- Zara
kengät- H&M
mekko- InWear
laukku, käsikoru ja huivi- LV


Tässä perjantain työpäivän  asua. Kirjava huivi oli lahja ystävältäni ja onkin aivan saman värinen punaisten housujen kanssa.

housut- KappAhl
neule- Hilfiger
laukku- LV