torstai 16. heinäkuuta 2015

Hyvää syntymäpäivää minulle

Delightful laukku on syntymäpäivälahja minulta minulle. Olen sen huomannut, että kun itse ostaa niin saa lahjaksi juuri sitä mitä itse haluaa. No, voi olla, että mieskin hieman osallistuu tähän lahjan hankintaan. Olen jo vuosia sitten omistanut tämän samaisen laukun ja hölmönä myin sen pois ja jo vuosia olen halunnut ostaa samaisen laukun uudestaan. Tuolta facebookin kirpparisivuilta sitten löysin uudenveroisessa kunnossa olevan Delightfullin joten viestiä myyjälle ja laukku oli minun. Kaupat sovittiin perjantaina, maksoin laukun sunnuntaina ja jo tiistaina hain sen postista eli nopean toiminnan joukot olivat taas liikkeellä.


tunika - H&M
housut- KappAhl
varvastossut- Marc O Polo
laukku, vyö, käsikoru Louis Vuitton
kaulakoru- RubensLush

Lush kosmetiikka yritys oli itselleni ennen tätä iltaa aivan tuntematon yritys. Liike on avattu Mannerheimintie 5:teen huhtikuussa ja  Fashion & Beauty Forum:lla oli kysely, kuka haluaa tutustua kyseiseen liikkeeseen ja heidän tuotteisiinsa. No meikäläinenhän työntää nenänsä heti sinne missä vaan mainitaankin muoti, laukut tai kosmetiikka.

Aluksi meille kerrottiin Lush merkin synnystä ja periaatteista. Heille on tärkeää mm. eettiset raaka-aineet, eläinkokeiden vastustaminen, ekologisuus ja pakkauksettomuus.

Samalla kun meille kerrottiin Lush maailmasta teimme toisillemme ensin käsien kuorinnan ja sen jälkeen hieronnan ihanalla ja tuoksuvalla hierontapalalla.


Tässä ei ole nuuskaa vaan kuorinta-ainetta johon lisätään vesi.


Ja saadaan tällaista saven näköistä kuorinta-ainettaToiset valitsivat hieman hellävaraisemman maissikuorinnan.
Tässä sivellään hierontapalalla öljyä käteen ja sitten alkoi parin käsihieronta.


Käsien hoitamisen jälkeen valmistimme mustikkapohjaisen kasvonaamion jokaiselle.
Huom. hanskojen sävy vastasi valmista kasvonaamiota.
Myymälän puolella osa kauneutta oli myös tuotteiden esillepanot ja värit.


Tässä vielä osallistujajoukkomme.
maanantai 13. heinäkuuta 2015

Chanel

Arvontapostauksessa toivottiin kuvia laukuista. Tässä siis ensimmäinen, Chanel laukkuni. Olen ostanut ensimmäisen Chanel laukkuni tammikuussa, laukku on varsinainen vanharouva eli 1990 luvun alusta eli ikää n. 22-24 vuotta. Mielestäni nämä vintage laukut ovat tehty paljon paremmin kuin uudet laukut. Nahka on tässä laukussa lampaannahkaa, joka on huomattavasti arempi kuin Caviar nahka, mutta taas vastaavasti ihanan pehmeää. Lukko on aidolla kullalla päällystetty ja harakka tykkääkin kun lukko on tuollainen iso tässä laukussa. Laukku on kokoa Jumbo XL ja sisään tähän laukkuun mahtuukin puoliomaisuutta. Minulla on ollut laukussa järjestelmäkamera, iso rahapussi, meikkilaukku, puhelin ja puolen litran juomapullo. Painoa tosin täydellä pakkauksella tulee aika paljon. Laukku on kauttaaltaan nahkaa, myös sisävuori.


Laukkua pystyy kantamaan myös crossbodyna, kun ketjuhihnat ovat niin pitkät.


  Maaliskuussa ostettu Chanel on Douple flap Bag medium kokoisena. Laukku ei ollut uusi, mutta aivan uudenveroisessa kunnossa. Tämäkin laukku on lampaannahkaa ja aika arka käytössä eli vähän ns. parempi laukku. Värinsä vuoksi myös mielestäni enemmän kevät- ja kesälaukku.

Viimeisin tulokas on vasta heinäkuussa ostettu pikkuneiti eli Mini single Flap bag. Halusin tällaisen pikkulaukun, joka menee crossbodyna ja laukun sisään mahtuvat rahapussi, puhelin ja pieni meikkipussi.


Tässä vielä kaikki kolme laukkua peräkkäin ja päällekkäin, josta myös koot erottuvat paremmin.Arvonnan voittaja ...

Tyttäreni toimi onnettarena ja voittajaksi hän arpoi Amelian, onnittelut. Laitoin sähköpostia tulemaan.