keskiviikko 13. toukokuuta 2015

" Kato, mitä amerikkalainen "

Näillä sanoilla mieheni tervehti minua, kun palasin töistä kotiin. Tänään oli niin harmaa ja sateinen päivä joten asuksi valikoitui punaiset housut, sininen takki ja raitapaita :)

Meillä on talosta jo lämmöt pois ja kun tuuli viuhuu nurkissa niin nyt on takka päällä ja päälle vaihdoin lämpimät verkkarit ja pitkän college tunikan. Kohta käperryn miehen kainaloon, ehkä otan lasin viiniä ja katsotaan yksi leffa. Huomenna on poikkeukselliseti työpäivä vaikka pyhä onkin.

takki- Lindex
housut- KappAhl
paita- Lindex
huivi ja laukku- LV
kengät- Converse

tiistai 12. toukokuuta 2015

Harmaata ulkona ja harmaata päällä

Työviikko on alkanut loman jälkeen tohinalla. Toukokuusta alkaa ns. uusi kausi, ryhmiimme on tullut muutoksia ja minä olen saanut kaksi uutta luistelijaa ryhmääni. Ensimmäinen työpäivä loppui illalla palaveriin klo 22, huh huh. Eipä tarvinnut paljon unta houkutella.

Tänään kävimme ostamassa tyttärelle kevätjuhliin uuden mekon ja löysin itsellenikin jotain suurella alella. Hassua, että minun pikkutyttöni päättää ala-asteen ja vaatteet valitaan jo aikuisten osastolta ja kohta minä olen meidän perheen lyhyin :) Apua, minne nämä vuodet karkaa.

Illalla päälle valikoitui vuoden vanha takki, mukavat boyfriend farkut, luottotennarit Converselta, tietenkin huivi ihmisellä huivi kaulaan ja kaneli kainaloon.