lauantai 4. tammikuuta 2014

Hauvavauva?


Tämä vuosi alkoi hieman flunssaisena. Olin aamulla jäällä ihan normaalisti ja kotiin palattuani käperryin sohvan nurkkaan ja taisin hieman torkahtaakin. Kauppaan lähtiessä tuntui hieman olo heikolta ja kaupasta palattuamme mittasin lämmön ja hieman oli noussut (37,3) eli ei edes kuumetta, mutta olo hieman heikko. Minulla on ollut kuumetta joskus reilustikin yli 40 astetta ja on tehnyt vain mieli pizzaa!

Olenkin nauttinut jo 3 lasillista vitamiinipommia (appelsiinimehua, hurjasti mustikoita ja mansikoita ja tehosekoittimen kautta lasiin), koska maanantaina pitäisi olla työkunnossa (kilpailut ja palaveri). Lisäksi äsken saimme viestin, että menemme huomenna katsomaan josko saisimme kasvattajalta Bernin urospennun meille keväällä.

Pentueessa on vain 2 urosta ja 6 narttua ja yksi perhe pähkäili nartun/uroksen välillä ja me taas haluamme uroksen. Kasvattaja soitti ja kertoi tämän toisen perheen valinneen nartun eli meille olisi pentueen toinen urospentu mahdollisesti tulossa mikäli kasvattaja hyväksyy meidät.


kuva lainattu sivulta http://www.elainlaakariin.fi/berninpaimenkoira/Pentukuva on lainattu sivulta miiankuvat.fi
Miian kuvatkuva lainattu sivulta sennenkoirat.net
http://sennenkoirat.net/site/yhdistys


kuva lainattu sivulta lemmikki.se


Tässä asussa piipahdin kaupassa, naamasta kyllä näkee, ettei ihan kunnossa olla ;)

takki - Burberry
laukku - LV Pochette
neule - El Corte Ingles`n malliston cashmere neule
huivi- Mulberry
kengät - UggVitamiinipommi, jonka toivon karkoittavan pöpöt
keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Minun vuoteni 2013

Tämä vuosi piti sisällään taas paljon:

koti: saimme rivitalomme loppujen lopuksi aika helposti myytyä ja saimme meille unelmien omakotitalon omaksi. Muutimme marraskuun puolivälissä ja vielä on laatikoita esim. autotalli täynnä, mutta pikkuhiljaa saamme tavaroita paikoilleen. Verhot laitettu ainoastaan tytön huoneeseen, taulutkin on laitettu suoraan vain vanhoihin nauloihin, mutta hitaasti hyvä tulee :) Töistä on kiva palata omaan kotiin.

Sunnuntaina menemme katsomaan Beninpaimenkoiranpentua, josko saisimme tänne taloon pienen pennun hiihtoloman alkuun mennessä.

Olemme nauttineet uudella sohvalla löhöilystä, leffojen katselusta ja vain kotona oleilusta.

työ: sama työpaikka edelleen, syksyllä alkoi 5. kausi ja tykkään kovasti työpaikasta, luistelijoista, vanhemmista ja työkavereista. Ihan huippua, että saanut opetettua omalle valmennettavalleen kaksoisakselin ja juuri ennen joululomaa teki hän myös puhtaan kolmoistulpin. Muutkin luistelijat toki ovat oppineet, mutta nämä vaikeat hypyt ovat jääneet päälimmäisenä mieleen? Pienet luistelijat taas oppivat joka päivä jotain. Ensi kesäksi olen taas lupautunut Kisakallion leirille valmentajaksi, taitaa olla 6. kesäleiri.

oma urheilu: Body pumpissa käynti alkoi kivasti keväällä ja kesällä, mutta nyt syksyllä ja alkutalvesta en ole käynyt lainkaan. Nyt on vuoden vaihduttua on uudestaan ryhdistäydyttävä! Ainoa uudenvuodenlupaus jonka olen ikinä luvannut on nyt se, että lupaan juoda enemmän VETTÄ. Minä voin olla siis helposti monta päivää, että en juo lainkaan vettä eli ei fiksua.

Vaatteet ja asusteet: Se tosiasia ei vain poistu, että minulla on aivan liikaa vaatteita, mutta olen niitä huono poiskaan heittämään. Vuoden aikana ostin monta ihanaa laukkua ja huivia, joita pidän vielä montamonta vuotta:
LV Portobello
LV Eva Pochette Damier Azur
LV Chale Monogram Denim Rose (edelleen paketissa, en ole edes kokeillut kaulalle)
LV Logomania
Gucci huivi
Gucci Soho laukku
Mulberry huivi
Canada Goose työtakiksimatkustelu: kävimme keväällä mieheni kanssa kahdestaan Gran Canarialla ja tykkäsimme kovasti. Mies golffasi ja minä nautin auringosta, lukemisesta ja hyvästä ruoasta +2 kg.
Kesällä matkustimme taas Puerto Banukseen ja matkalla mukana tyttären koulu- ja voimistelukaveri. Oikein mukava reissu.Tässä vielä asukuvia tältä illalta ja viimeviikolta.

Uudenvuodenaatto 2013Alennusmyynteihin lähdössä ja mitään en ostanut :)