lauantai 19. joulukuuta 2015

Huivilla väriä asuun

Joka paikassa ihmiset valittelevat tätä pimeää ja lumetonta joulun aikaa. Ajoin töihin tänään puoli kolmen aikaan ja oli tosiaan lähes pimeää. Ajattelinkin piristää mustaa asuani tällä sinisellä huivilla. Ja pimeydestä viis, mulla alkoi nimittäin kahden viikon loma :)




takki- Zara
huivi- Louis Vuitton
laukku- Chanel

torstai 17. joulukuuta 2015

OOTD


Minulla on keskiviikkoisin ihan huippu työpäivä. Työpäiväni alkaa vasta virallisesti 15.35, teen tietenkin usein töitä kotona sitä ennen. Tänään heräsin jo 6.30 joten päivä oli tosi pitkä ja sain paljon aikaiseksi ennen töihin lähtöä ja siltikin tuli taas kiire :) Olen kyllä sellainen viimetipassa lähtijä :(

Päivänasuksi valikoitui Turun Zarasta ostamani takki, tämä ei ole neuletta vaan sellainen huovutetun tuntuinen takki. Vaikea selittää, mutta aivan ihanan lämmin päällä ja miellyttävän tuntuinen materiaali käyttää. Naurattaa itseänikin, että en ole käyttänyt juurikaan muita housuja kuin näitä vahapintaisia farkkuja. Tykkään näistä jopa niin paljon, että kävin ostamassa toiset samanlaiset.

Vielä kaksi päivää töitä, sitten vapaa viikonloppu ja maanantaina lähdemme tyttären kanssa pyörähtämään Tukholmassa. 







takki- Zara
housut- KappAhl
huivi- Louis Vuitton
laukku- Chanel

tiistai 15. joulukuuta 2015

Kolme päivää töitä ja sitten joulomalle

Näin ihana tilanne minulla on, eli kolme päivää töitä ja sitten joululomaa kaksi viikkoa !
Eilen seuramme järjesti jäähallilla joulunäytöksen ja aamulla unta riittikin puoli yhteentoista saakka:) Onneksi meidän koira on tullut omistajiinsa ja nukkua pötkötti tuolla kodinhoitohuoneen lattialla yhtä pitkään.

Illalla kävin pikaisesti kaupassa ja ostosten mentyä jo kassan ohi huomasin, että lompakko olikin jäänyt työkassiin. Onneksi olin juuri hakenut tyttären omasta näytöksestä ja hänellä oli pankkikortti mukana, joten tytär saikin maksaa tällä kertaa perheen pienet ostokset omalta kortiltaan.

Talvella voi onneksi pitää hattuja likaisen tukan peittona :)


hattu- Zoom Design
takki- Grünstein
housut- KappAhl
kengät- Ugg
huivi- Gucci
laukku- Chanel