perjantai 24. kesäkuuta 2016

CORUU silikonikorut ja arvonta

Ensimmäinen lausahdus taisi olla, että "Wau, näähän ei paina mitään". Ja toden totta silikonikorut eivät paina mitään ja tuntuvat kaulalla tai ranteessakin painottomilta. Varsinkin korvakoruissa tätä painottomuuden tunnetta arvostaa jos korvakorut ovat isot ja näyttävät. Isot statement korut ovat pysyneet poissa omasta koruvarastostani juuri sen takia, että painavat aika paljon ja tuntuvat kovilta kaulalla. Tämä silikonikoru taasen asettuu iholle tiiviisti eikä paina mitään eli täydellinen statement koru :)

Coruu on kahden turkulaisen yrittäjänaisen: Sarin ja Maaritin yritys, joka valmistaa koruja silikonista. Ensimäiset korut tulivat myyntiin kesällä 2015 eli varsin nuoresta yrityksestä on vielä kyse. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta koruja toimitetaan verkkokaupan kautta Suomen lisäksi myös Ruotsiin, Saksaan ja Itävaltaan. Koruja valmistetaan mustana, valkoisena ja nyt uutena värinä myös oranssi ja vadelmanpunainen.


Silikonikoru on helppohoitoinen. Se kestää kylmää sekä kuumaa, sen voi tarvittaessa pestä vedellä tai miedolla tiskiaineella. 


Tilaukset toimitetaan maksutta suoraan postilaatikkoosi (suomeen) ja maksuvälineenä käyvät pankkikortit ja yleisimmät luottokortit. Ja mikäli tuote ei vastaisikaan mielikuvaasi niin sen voi palauttaa maksutta takaisin 30 päivän kuluessa. 


Kesäetuna saat korvakorut ilmaiseksi tilatessasi kaulakorun tai ostaessasi kahdet korvakorut saat kolmannet ilmaiseksi. 


CORUU lupasi myös teille lukijat arvonnan, jossa voit voittaa valitsemasi korun itsellesi. Käy valitsemassa CORUU verkkokaupasta mieleissesi koru ja osallistu arvontaan. Arvonta päättyy ensi viikon torstaina 30.6 klo 24.00


Saat toisen arvan käyttöösi mikäli käyt tykkäämässä Coruu FB sivuista. Mikäli olet anonyymi lukija niin muista laittaa arvontaan sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten.
Flovery kaulakoru, tästä saa lyhyen ja pidemmän version jatkopalan kanssa.


 Feather korvakorut
 Flowery rannekoru
Korut toimitetaan tällaisessa pahvikotelossa, jossa ne on myös helppo säilyttää suorana.

Olen saanut korut yhteistyönä Coruu yrityksen kautta.

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Ihana viikonloppu tyttären kanssa

Vietimme tyttäreni kanssa lauantai- sunnuntai päivän varsinaista äiti-tytär aikaa. Lauantaina tosin piti herätä aikaisin, kun kävin päivittämässä uudet raidat hiuksiini ihanan kampaajani, Annen luona. Tytär kiltisti odotti kampaamon penkillä tietokone sylissä ja loppuvaiheessa huomasimme, että siinä hän kiltisti otti pienet päiväunet odotellessaan minua:)

Kampaajalta ulos selvittyämme oli tarkoitus lähteä päivittämään tyttären vaatekaappia kesävaatteiden osalta, mutta kun vettä tuli kaatamalla niin hyppäsimme autoon ja ajoimme Jumboon (niinkuin muutama tuhat muutakin ihmistä). Kävimme lounastamassa ja monen ostoskassin kanssa ajoimme kotiin ja minä kävin taasen ottamassa ne päiväunet.

Illalla katsoimme muutaman jakson Modernia perhettä ja teimme omatekoisia poppareita voisulan kera, ja kyytipojaksi lasi kylmää Cokista. Noh, päiväunistamme johtuen yö venähti sinne kolmeen saakka ja aamulla nukuimmekin puoleen päivään saakka.

Meillä on kyllä ihan huippukoira. Myös Laku on niin tottunut rytmiimme, nukkuu ja pötköttää lähes puoleen päivään saakka ennen kuin haluaa ulos aamupissalle. Vihdoin aamiaisen jälkeen ulos selvittyämme lähdimme sunnuntai leffaan tyttären kanssa ja kävimme  vielä lounastamassa Vapianossa. Leffavalintamme oli Mother´s Day ja tykkäsimme leffasta molemmat todella paljon.


Sateesta ja kylmästä tuulesta johtuen kaulalle valikoitui yksi uusista Guccin huiveista eikä ollut yhtään liian kuuma.Pionit taas kukkivat puutarhassamme, pakko oli ottaa kolme oksaa maljakkoon saakka.