perjantai 15. huhtikuuta 2016

Vierailu House of Elliott showroom: lla

Ja voi tytöt ja pojat mikä House of Elliott showroom Meritullinkadulta löytyikään :) Kahdeksan naista ihasteli ensin kaunista kotia ja samalla upeaa maisemataulua, joka avautui Liisan olohuoneen ikkunoista.Liisa,  House of Elliott talon omistaja ja pääsuunnittelija aloitti tilaisuuden kertomalla hieman itsestään, lyhyesti siitä miten hän on ajautunut myymään helmiä, asumisestaan Pekingissä ja kerkesimme jopa käydä läpi korvan kauneusleikkauksen, kun Liisa etsi kadonnutta korvakoruaan olohuoneen matolta ;) Liisa on ihanan pirskahteleva ja kupliva niinkuin samppanja mitä pääsimmekin myöhemmin maistelemaan.

Liisa kertoi mielenkiintoisia tarinoita kuohuviinistä ja samppanjasta, Champagne viinimaakunnasta, leskeksi jääneistä viinitilallisisten vaimoista, kun miehet olivat kuolleet kellareissa poksahteleviin viinipullonkorkkeihin, munkkien viinikokeiluista. Maisteltuamme rose kuohuviinia siirryimme Taittinger samppanjaan. Liisalla olikin tästä viinitalosta paljon tietoa ja nauru kaikui naisten huulilta.

Samppanja pullohan avataan niin, että pyöritetään pulloa ei korkkia. Ja avauksesta pitää kuulua ainoastaan pieni sihahdus ei poksahdusta, se on junttimaista.


Samppanja tietoiskun jälkeen siirryimme ihastelemaan helmiä. Tiesittekö muuten, että keltaiset helmet ovat arvokkaimpia, sitten tulevat tummat Tahiti helmet ja vasta viimeisenä täysin valkoiset helmet. House of Elliottin helmet ovat aitoja viljeltyjä helmiä ja mynnissä löytyy aitoja helmikoruja muutamasta kympistä useaan tuhanteen.Toinen helminauha maksoi useita tuhansia ja toinen olikin sitten selkeästi halvempi, mutta maallikon silmään silti yhtä kaunis.


Kun pääsimme tekemään ostoksia viereiseen huoneeseen niin voi pyhä jysäys sitä kuhinaa, mitä korut naisissa aiheuttivatkaan ;)Olipa mukavaa, että myös Business Woman blogia pitävä blogiystävä pääsi paikalle <3


Minäkään en olisi mitään tarvinnut, mutta mukaan lähtivät riippuvat helmikorvakorut, kristalli kaula- ja rannenauha sekä säihkyvä diskopallo.


(keskimmäinen helminauhakin on House of Elliott mallistosta ja ostettu n. 7-8 v. sitten lentokentältä)


Tämä vaaleanpunainen kevättakki löytyi Zarasta.

Mikäli sinulla on kiva työ- tai naisporukka, tai järjestät esim. syntymäpäiväbileet tai vaikkapa polttarit niin suosittelen ottamaan yhteyttä http://www.houseofelliott.fi/champagne-shopping/  ja sopiman luxusiltapäivän tai illan hyvässä seurassa. Päivä ei maksa mitään joten sekään ei ole este mukavalle illalle tai iltapäivälle.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Hermès Clik-H rannekoru

Olen vuosikausia halunnut ostaa Hermèksen Clik- H rannekorun. Sovitin korua ensimmäisen kerran vuosi sitten lentokentällä,  kun odottelin jatkolentoa Münchenin lentokentällä, mutta silloin en sitä vielä raaskinut ostaa.

Ennen joulua huomasin facebookin Hermes sivulla myynnissä olevan oranssin H korun kultaisilla metalliosilla eli juuri sen mikä olikin mielessäni ensimmäisenä H koruna. Korun saavuttua tajusin, että olinkin ostanut korun ihanaa Anna- Sofialta, hän pitää blogia osoitteessa Style Plaza

Koru oli todella hyvässä kunnossa ja siitä muodostui heti uusi suosikkini. Clik- H malli on sellainen, että sen käyttöä ei juurikaan tunne ranteessaan eli täydellinen rannekoru: näyttävä, yksinkertainen, mutta huomaamaton käyttää.

Oranssin korun tunnuttua heti omalta, tilasin veronpalautusrahoilla vastaavan korun mustana hopeisilla metalliosilla. Kun tilaus oli lähtenyt Hermèksen verkkokauppaan huomasin Vestiaire Collective sivustolla, että siellä oli myynnissä musta-hopea H Clik leveän mallisena ja vieläpä kuitin kera. No nyt minulla on siis näitä koruja kolme kappaletta ja joka päivä ranteessa on joku näistä.

Hermèksen omasta nettikaupasta paketti saapuu kotiovellesi todella nopeasti, itsellä taisi mennä 2-3 päivää. Huomasin heidän sivuiltaan, että paraikaa heillä on yli 100€ ostoksiin ilmainen postitus. Suljetuilta Facebookin kirpputoreilta tekee myös välillä löytöjä niinkuin tein mielestäni tämän Hermèksen vyön kanssa. Lähes käyttämätön vyö ja mukana kaikki mitä liikkeestä ostettaessakin saat, ainoastaan hinta oli halvempi. Tätä vyötähän voi käyttää kaksipuoleisesti eli yhdellä ostolla saatkin kaksi vyötä (musta ja tummanruskea)