maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen

Minulle Pääsiäisloma tuli kyllä tarpeeseen. Aika moista haipakkaa on ollut työpaikalla viimeiset kaksi viikkoa. Perjantai menikin ihan löhöillessä, kävin koiran kanssa lenkillä ja vain olla möllötin. Sain nauttia illan vain omasta seurasta, kun tytär lähti kaverille yökylään ja mies on espanjassa pelaamassa golffia.

Lauantaina lähdin käymään helsingissä ja samalla ajattelin napata tytöt kyytiin keskustasta. Paluukyyti ei sitten lähtenytkään kohti Hyvinkäätä, koska autoni eturengas oli puhki. Siinä hieman ihmettelin tilannetta, soitto Audin tiepalveluun ja puolen tunnin päästä kaveri oli vaihtamassa rengasta. Kävi jopa hyvä tuuri ja renkaan pystyi paikkaamaan paikanpäällä ja ei muuta kuin hanaa.
Illalla katsoimme tyttären kanssa Nälkäpeli leffan ja tykkäsin leffan ideasta vaikka se aika raaka onkin.

Sunnuntaina lisäilin FB kirpparille tavaraa myyntiin ja ilokseni aika moni vaate/laukku on huutoja kerännytkin. Voisin itseasiassa lisätä niitä tännekin myyntiin elleivät mene tuolla kirpparilla. Illalla asetuimme taas tyttären kanssa makuuasentoon ja Nälkäpelin toinen osa pyörähti käyntiin. Eväinä samat herkut kuin lauantaina: itsetehdyt popcornit voisulalla ja jäätelöä, nam.

Tänään ajelimme lahteen siskoni perheen luokse lounaalle ja pääsimme katsastamaan heidän uuden kissan Kallen. Kalle on Norjalainen metsäkissä, mutta vielä niin pieni.
Maanantain asuksi valikoitui aika merellinen asu raitoineen ja puna-valko-sinisine väreineen.

takki- H&M
mekko- Gant
kengät- Converse
laukku- Louis Vuitton Saint Germain BB
huivi- LV