keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Gantin ystävämyynti

Tänään olin kyllä tehokas tuon Gantin ystävämyynnin suhteen. Autolla Helsinkiin, auto parkkiin 30 m päähän Gantin myymälästä, puoleksi tunniksi rahaa mittariin ja sisälle myymälään. Ihmisiä oli jopa sen verran vähän, että liikkeessä pystyi liikkumaan. Päivän asu rakentui Balmuirin huivin ympärille. Huivin väri on hauska, tietyssä valossa se on liila ja taas toisessa valossa sellainen roosa, virallinen väri Heather. Laskeskelin, että tuo neuletakki on 16-17 vuotta vanha :)


 neuletakki- Noa Noa
housut- KappAhl
huivi- Balmuir
laukku- Chanel
Saalis ystävämyynnistä:
* kaksi tähtitorkkupeittoa, jotka laitoin makuuhuoneeseen päiväpeitoiksi (mies ei tainut edes huomata, oli vain siirtänyt sivuun kun meni lepäilemään)  näkyy tuossa neuleiden alla
* musta pitkä palmikkoneule (samanlainen kuin tämä valkoinen, mutta musta)
* siniharmaa angoravillainen neuletakki
* harmaa pitkä villaneule (kapeilla säärillä voisi varmaan pitää mekkona paksujen sukkisten kanssa)
* kaverin isälle kaulahuivi isänpäivälahjaksi

ja ostossumma oli eurolleen se mitä olin varannut rahaa mukaani :)

Ystävämyynti on vielä huomenna torstaina 5.11 klo 9-17 osoitteessa Korkeavuorenkatu 1, maksutapa ainoastaan käteinen

tiistai 3. marraskuuta 2015

Visiitti Zoom Design myymälässä ja ostokset sieltä

Perjantaina vietin vapaapäivää ja nautin pitkistä yöunista jopa niin paljon, että meinasin myöhästyä treffeiltä siskoni kanssa, jotka oli sovittu siis kello yhdeksi Lahteen. Napattuani siskon kyytiin ajelimme kohti Vääksyä ja Zoom Design liikettä. Liikkeessä alkoi joulu-Outlet ja halusimme olla paikalla heti ensimmäisenä päivänä. Outlet puolelta ei löytynyt mitään, mutta varsinaisen liikkeen puolelta sitten sitäkin enemmän ;)

Olipa kiva taas tavata liikkeen sydäntä ja sielua eli Nataliaa. Liikkeeseen oli tuotu kaikkea ihanan talvista ja jouluista niin vaatteiden kuin sisutuspuolen valikoimiin. Myymälässä oli tarjolla glögiä, pipareita ja suklaata eli shoppailun lomassa sai suun makeaksi. Liike ei ole hirvittävän suuri, mutta voi sitä kaikkea kaunista mitä sisäänsä katkeekään. Vaikka tavaraa on paljon niin kaikki on esillä kauniisti eikä tule sellaista oloa ettei mitään löydä. Olimme liikkeessä kaksi tuntia !!! Siskoni mies jo soitti ja kysyi "Koska se liike menee kiinni? Ajattelin, että jäättekö yöksi sinne"

Lakritsia sisältävät joulukalenterit

Tämä neulehattu sujahti ostoskassiin, mutten ole vielä käyttänyt.

Tuikkuja ostin 3 kpl ja ne pääsivätkin jo illalla takan reunalle Tällaisen Delicateloven ponchon ostin myymälästä ja värisävynä puuterinen pinkki. Päivällä oli niin aurinkoista, että kuvat meinasivat väkisin valottua liikaa.


 tässä kaulalla Balmuirin Milano kashmir huivi. Tästä on tullut uusi suosikkini :)

takki- Lindex
housut- KappAhl
viitta/poncho- Delicatelove
nilkkurit- Global Stockmann
huivi- Balmuir
käsikoru- Hermès
rintakoru ja laukku- Chanel

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hermès Clik-H rannekoru

Olinpa kerrankin oikeaan aikaan kotikoneella, kun huomasin myyntiin tulleen Hermeksen Clik H käsikorun. Nopea varaus ja maksu. Koru oli vielä väriltään juuri se minkä olisin liikkeestäkin valinnut eli Hermèksen oranssi. Vasta eilen tajusin, että ostin korun ihanalta ja tyylikkäältä 
Style Plaza blogia pitävältä Annalta. Ellen olisi päässyt kokeilemaan korun kokoa aiemmin niin en olisi uskaltanut ostaa tätä pienintä kokoa, mutta koko on kuin onkin sopiva mun paksuun ranteeseen. Sain korun tiistaina ja siitä lähtien se on ollut ranteessani päivittäin. 
Vasemmalla oleva Hermèksen huivin olen saanut äidiltäni. Huivi on kohta 30 vuotta vanha ja edelleen kuin uusi. Silkki on ihanan paksua ja laadukasta.