torstai 4. elokuuta 2016

Mekot ja ikä?

Onko se merkki vanhuudesta, että ensimmäisenä vaatekaupoissa suuntaan mekkorekeille. Myös matkalta ostin neljä erilaista mekkoa. Pitsimekkoa olen etsinyt suomestakin tosi kauan. Monta kaunista olen löytänytkin, mutta ovat olleet valitettavasti näille paksujaloille liian lyhyitä.

Ralph Lauren päätti pitsimekon etsiskelyn, koska tämä löytyi Macy`s tavaratalosta ja vielä pieneen alehintaan. Kenkiä ja asusteita vaihtamallahan tästä saa ihan eri tyylisen asun. Korkkarit jalkaan niin voin mennä juhliin ja taas tennareilla tästä tulee tyttömäinen. Mikäli nyt lähes viisikymppinen voi enää sanaa tyttömäinen käyttää ;)

mekko- Ralph Lauren
korvakorut- Coruu
kaula- ja käsikoru- House of Elliott
rannekoru- Hermés
mokkatakki- Massimo Dutti
laukku- Chanel
tennarit- LV

 Toinen mekko on myös Ralph Lauren:lta, tämä löytyi Denveristä outlet kylästä ja -50% alesta.mekko- Ralph Lauren
aurinkolasit- Gucci
kello- Guess
rannekorut- LV, Hermés
huivi ja laukku- LV
kengät- äitini vanhat, vuodelta 1980

Tässä mekossa kävin vielä katsomassa Jumbon aletarjonnan :)mekko- Noom
rannekorut- Hermés
laukku- Chanel
kengät- H&M
huivi- LV

tiistai 2. elokuuta 2016

Elämäni ensimmäinen baseball ottelu

New Yorkista matkamme jatkui kohti Coloradon osavaltiota ja siellä päätepysäkkinä Denver. Asuimme siellä 10 päivää ystävämme kotona ja jo heti toisena iltana saimme liput Colorado Rockies baseball otteluun. Perheestämme kukaan ei ollut aiemmin ollut katsomassa baseball ottelua ja pääsimmekin ihan mielettömiltä paikoilta seuraamaan ottelun kulkua.

Olin aina luullut, että kenttä on isompi kooltaan, mutta taitaa suomen pesäpallo kenttää pienempi olla. Heti huomasi kun kiertelimmme ennen ottelun alkua, että kuka on se suosikki joukkueesta ja kenen fanipaitoja näkyi eniten. Coloradossa se taisi olla Conzalez. Jestas mitä heittoja pelaajat heittelivät ja millä vauhdilla se pallo lensi.

Otteluun kuului tietenkin hotdogit, natsoannokset ja isot limut.

Ensi kosketus baseball:iin oli sen verran mukava, että ehdottomasti suosittelen otteluun lähtemistä jos se vain on mahdollista.