torstai 25. joulukuuta 2014

Punaista jälleen

Lumen puutetta moni huokaili sosiaalisessa mediassa ja eilen sitä kyllä tulikin taivaan täydeltä. Hyvinkäällä satoi lunta varmaankin 20-30 cm päivän aikana.

Lähdimme automatkalle iltapäivällä ja ajonopeus vaihteli välillä 40-70 km/h ja Lahden motarillakin alle 100 km/h. Onneksi oli lyhyt ajomatka Lahteen. Iloksemme pääsimme siskoni valmiiseen joulupöytään. Ihanaa ruokaa vatsan täydeltä, lahjojen jakoa ja illaksi kotiin.

Kotona 3. kerran lumityöt pihassa ja sitten lähdimme vielä koiran kanssa kahlaamaan lumessa. Ilta meni Modernin perheen parissa ja aamulla nukuimme kaikki pitkään :) Ihanaa huomenna vielä vapaata ja sitten lauantaina jäälle.

Tässä jouluaaton asua ja taas punaista :)
mekko- Lindex
shaali/neule- Sand
kengät- Glopal

maanantai 22. joulukuuta 2014

Joululoma alkoi tänään

Viikonloppu meni Tikkurilassa SM- kilpailuissa ja tänään alkoi loma. Seuraavan kerran avaan jäähallin oven lauantaina. Kisoista palattuani katselimme koko perheen voimin Modernia perhettä ja nauraa käkätimme hauskoille jutuille. Nukkumaan menin vasta kahden jälkeen yöllä ja heräsin aamulla puoli yksitoista ja olin ihan sekaisin. Näin myös unta, että osallistuin luistelukilpailuihin. Onneksi heräsin ennenkuin nolasin itseni totaalisesti.

Kävimme vielä tyttären kanssa ostamassa joulupalloja kransseja varten. Ajattelin askarrella äidilleni ja siskolleni samanlaiset joululahjaksi.takki- Zara
laukku- Gucci
housut- Zara
kengät- Global
huivi- LV

Gucci jacquard pattern knit scarf

Toinen itse itselleni ostamani joululahja oli Guccin uusi villahuivi. Edellisen Guccin huivin ostin lähes 3 vuotta sitten ja huivi on edelleen aivan uuden veroinen (ei nyppyjä tai langan vetoja). Materiaali huivissa on 100 % ohutta villaa eli mukavan tuntuinen myös kaulalla tai hartioilla.

Valitsin väriksi tuollainen vaalean ruskean beige,  jossa toinen puoli enemmän harmaa-sini sävyinen eli ihan minun värinen koko huivi.