perjantai 9. lokakuuta 2015

Touhukas torstai

Päiväni alkoi jo kello 6.15 kesken ihanien unien, pikainen aamiainen ja jäähallille, jossa vierähti vain tunti. Jään jälkeen vaatteiden vaihto, matka jatkui kohti kauneushoitola  Rillaa ja Hydrafasial hoitoa (teen tästä postauksen myöhemmin)
Hoidon jälkeen pikainen meikki ja ihana höpöttelylounas vanhan ystävän Sannan kanssa. Ruokakin meinasi jäähtyä kun juteltavaa olisi ollut niin paljon. Aika loppui kesken, kun oli taas aika palata hallille palaveriin muiden valmentajien kanssa. Tulin hallille kerrankin ajoissa ja ihmettelin, että missäs muut valmentajat ovat ja syykin selvisi kun soitin kolleegalle. Olin paikalla todellakin ajoissa nimittäin tuntia liian aikaisin :) Eniten harmitti se, että olisimme voineet vielä höpötellä Sannnan kanssa, mutta enemmällä ajalla sitten ensi kerralla.

Asuksi piti valita eilinen ostos Hullareilta eli viininpunainen untuvatakki. Kuvat vähän tummia, koska kotiuduin työpäivältä kotiin vasta puoli kahdeksalta illalla. untuvatakki- Noom
housut- KappAhl
neule- Massimo Dutti
kengät- Converse
huivi- Mulberry
laukku- LV

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Hullu Hulluilla päivillä

Minulla on keskiviikkoisin ihana tilanne aikataulujen suhteen, koska työpäiväni alkaa vasta kello 15.30. Tämä myöhäinen aloitus mahdollistaa erilaiset suhteellisen kalliit käynnit esim. Helsingissä Hullujen päivien aikana :)

Olin kyllä tehokas: auto parkkihalliin, kolme kerrosta läpi, takaisin autossa, ulos parkkihallista yhden tunnin ja 15 minuutin jälkeen.
Löysin paljon tarpeellista, esim. uusi kevytuntuvatakki (minullahan on vain kymmenisen untsikkaa, mutta ei tietenkään tätä väriä), uudet Uggit (käytän niitä kyllä talvella päivittäin ja kisamatkoilla kylmissä jäähalleissa ihan ehdottomat), meikinpuhdistusaineita itselle ja tyttärelle, muutama joululahja ja lyhyet saappaat.

Aamulla yritin metsästää Uggeja ja takkia jo verkkokaupasta, mistä olivat loppu, mutta klikkasin sieltäkin ripsivärin, Biothermin putsarit ja uuden Dyson imurin meille. Tuo Lakun karvanlähtö on meinaan ihan mahdotonta eli uusi imuri tulee kyllä tarpeeseen.

Pakkasaamusta johtuen kiedoin kaulalle uuden huivin ja talvitakkikin pääsi jo harteille.
takki- Zara
housut- KappAhl
kengät- H&M
huivi- Louis Vuitton Kaki
laukku- Chanel

maanantai 5. lokakuuta 2015

Puutarhan hoitoa

Niin se viikonloppu taas tuli vauhdilla ja hurahti ohi liian nopeasti. Lauantai aamu meni yllätys yllätys jäähallilla. Seuramme järjesti kilpailut, joissa menikin minun aamupäivä. Lauantai ilta menikin sitten vain löhötessä.

Sunnuntaina nukuttiin pitkään koko porukka (tyttärellä oli kaksi kaveria yökylässä) ja sitten alkoi puutarhan syyshommat, joissa vierähtikin neljä tuntia ja vielä jäi hommaa seuraavaksikin viikonlopuksi. Kyllä tuo fyysinen työ tuntuu ja illalla olikin sellainen olo, että jotain on tullut tehtyä. Illan kruunasi raitis ilma ja hyvät sisäfilepihvit.

Pihaamme kiertää kuusi- ja tuija-aita, jota tarvitsee tietenkin aina syksyisin leikata ja tasoittaa. Muotoilin myös pihalla olevia tuijia niin ahkerasti ja innokkaasti, että leikkasin myös yhdestä tuijasta  koristevalojohdon poikki :)

Viinirypäleetkin alkavat kypsymään syömäkelpoisiksi.