torstai 4. kesäkuuta 2015

Uusia ostoksia ja merimies asua (taas)


Tämä viikko on vierähtänyt iltaisin Helsingissä. Tyttäremme on käynyt eräällä kurssilla iltaisin ja mieheni kanssa olemme vuorotellen hakeneet hänet keskustasta. Tänään oli minun vuoroni ja kurssin jälkeen kävimme tytön kanssa Starbucks:ssa. Minä olin ihan hölmönä siellä, oli meinaan ensimmäinen kerta kyseisessä putiikissa. Sanoinkin kassalle "En yhtään tiedä mitä tilaan, jotain kahvipohjaista, kiitos" Onneksi otin kahvin ja siirapin vähäsokerisena, koska siltikin oli aika makeaa, mutta hyvää :)

Olen myynyt tänä keväänä 5-6 LV, Guccin ja Burberryn laukkua pois ja nyt löysin tämän Louis Vuittonin Beverly laukun Tori.fi:sta ja sovimme myyjän kanssa kaupat LV liikkeeseen. Minulla on ollut kyseinen laukku aiemminkin, mutta myin sen pois 2-3 vuotta sitten ja olen sitä harmitellut siitä saakka. Nyt ostamani laukku oli edullinen ja todella hyvässä kunnossa, nyt en enää myy tätä pois. LV liikkeessäkin myyjä kehui kuntoa ja hämmästeli edullista hintaa.

Espan reissulla tuli ostettua myös passiin suojakannet, tähän saa mahtumaan myös muutaman kortin joten matkalla ei varsinaista lompakkoa välttämättä edes tarvita.

Myös uusi silkkinen Bandeau on ollut ostoslistalla keväästä saakka, mutta sitä ei ole enää saanut suomen myymälästä, mutta ystävällinen Nina myi minulle omansa ja sain lähetyksen Espanjasta :) 
Nämä silkkihuivit ovat monikäyttöisiä: kaulassa rusetilla, laukussa laukkukoruna, vyönä housujen kanssa, hiuksissa pantana...
"uusi laukkuni" LV Beverly


laukku- Louis Vuitton Beverly MM
huivi ja vyö- LV
takki- Lindex
pusero ja kengät- H&M

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Reddville

Onko Reddville teille lukijoille tuttu?
http://www.reddville.fi/About.aspx

R.E.D.D. Free tarjoaa jäsenilleen mainosrahoitteisia tamponeita täysin ilmaiseksi. Tämän mahdollistavat asiakasyritykset, jotka mainostavat tamponipakkauksissa, saaden samalla erittäin kohdennettua markkinointiviestintää.

Sain blogin kautta VIP- paketin i say tuotteista ja haluan jakaa niistä osan teille mikäli halukkuutta ruudun sillä puolella on. Osaa tuotteista ei tule minulla käytettyä, joten mikäli haluat niin laita minulle meiliä niin lähetän tuotteita sinulle. 
mankka67@gmail.com


Sea-Band mama
Useissa kliinisissä tutkimuksissa on raskauspahoinvointiin saatu tehokas apu ranteiden apupisteitä stimuloivalla hoidolla. Sea-Band mama rannekkeista on apua myös lasten- ja aikuisten matkapahoinvointiin, postoperatiiviseen ja kemoterapian jälkeiseen pahoinvointiin.

Myös nämä tuotteet saat postin kautta (kaikkia yksi kappale)

Vaginal Dryness
- Geeli intiimialueen kosteutukseen

Intimate Wipes
- Hoitavat intiimipyyhkeet

Vaginal Infection
- hoitaa ja ennaltaehkäiseen emätintulehduksia

http://www.reddville.fi/om-reddville.aspx
sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kevätjuhla

Olipa mukava ja rentouttava viikonloppu. Lauantai aamuna herätyskello tosin soitti liian aikaisin, mutta tyttären piti olla koululla jo klo 8.45. Kevätjuhla oli pieni muotoinen, koska he olivat jo perjantai iltana katsomassa näytelmää koululla. Juhlassa jaettiin erilaisia tunnustuksia, kukitettiin 6. luokkalaiset, laulettiin jäähyväislaulu ja juhlan lopuksi laulettiin vielä Suvivirsi. Tuo 6. luokkalaisten kukitus menee kyllä joka kevät jollain lailla pieleen. Pienet tokaluokkalaiset jännittävät tilannetta varmaan niin paljon, että aina joku jää välistä ja joku kurottelee puuttuvaa ruusua. Onneksi nämä ala-asteen jättävät osaavat ottaa epäjärjestyksen huumorilla. Olivathan he itse samassa tilanteessa vasta neljä vuotta sitten.

Yksi asia minua ihmetytti tälläkin kertaa kevätjuhlassa. Oppilaat olivat pukeutuneet juhlaan kauniisiin mekkoihin, hiukset olivat kauniisti laitettu, monella pojalla oli puku päällä. Entäpä sitten nämä juhlijoiden vanhemmat, he olivat tai osa heistä oli pukeutunut kauhtuneisiin farkkuihin tai muuten todella arkisiin vaatteisiin. Eikö pukeutumisella osoiteta myös kunnioitusta juhlijaa kohtaan eli tässä tapauksessa kesälomalle lähtevää oppilasta.

Koululta kotiin palattuamme vaihdoin juhlavaatteet lenkki vaatteisiin ja lähdin koiran kanssa lenkille, siitä puutarhaa kunnostamaan ja vielä uudelleen vaateiden vaihto ja Willassa käynti. Loppuilta menikin sitten rennosti leffaa katsoen ja samppanjaa nauttien.


 Meidän perheen juhla-asut