perjantai 12. helmikuuta 2021

Tatuoinnit

Tatuoinnit ovat varmasti todella rajusti mielipiteitä jakava asia. Vähän niin kuin homejuusto, toinen rakastaa ja toinen ei voi sietää. Entisaikaan tatuointeja löytyi vankilakundeilta ja merimiehiltä. Nykyään tuntuu, että nuorilla se on ihan normaalia. Kuulen monesti sanottavan, että miltä se kuva näyttää sitten kun olet 90 vuotias. No hei kuka tietää vaikka kuolisin ensi viikolla, ompahan ainakin itse tehnyt mistä on tykännyt eikä tarvitse harmitella tekemättömiä asioita tai päätöksiä.

Itse kuulun tietty tatuoinneista pitäviin ihmisiin, kun niitä itseltänikin löytyy. Ensimmäisen tatuoinnin otin jo vuonna 1992. Vaikka nuori olinkin niin se ei ollut mikään hetken päähänpisto. Ensimmäinen tatuointi on niinkin korni kuin perhonen ja vielä pakarassa, juu tiedän en ottaisi enää. Onneksi se ei näy esimerkiksi uima-asun alta :) Tämä ensimmäinen leima tehtiin Thaimaassa. (siitä ei luonnollisesti ole kuvaa :)  )

Seuraavan tatuoinnin otin Turkissa lomamatkalla nilkkaan jalkaterän päälle. Sitäkin olin miettinyt jo pitkään. Nilkkatatuoinnit sattuvat, kun siinä ohut iho ja alla luuta niin sattui jo silloin ensimmäisellä kerralla. Hammasta purren istuin tuolissa, kun tytär kysyi, että "äiti sattuuko?" Ajan kuluessa värit haalistuivat ja kuvaa korjattiin kaksi vuotta sitten Thaimaassa jälleen ja se vasta sattuikin. Thaimaa on kyllä edullinen paikka tatuoinneille, pitää tietenkin tietää hyvät ja asiansa osaavat paikat.

Nilkan korjauksen kanssa otin ensimmäisen pienen kuvan ranteeseen. Siinä on lanka jossa istuu lintu ja toinen lintu lentää oksalle. Tämä kuva sopi jotenkin aikaan, kun olin juuri eronnut seurustelusuhteesta ja ajattelin, että kyllä se oikea lintu vielä lentää minunkin luokse.


2020 syksyllä kävin ottamassa toiseen ranteeseen ruudukon, joka kuvaa minulle ns. äärettömyyttä. Kuvahan ei ala mistään eikä pääty mihinkään.Sitten tämän vuoden puolella ajelin taas Porvooseen Grey Bull Tattoo liikkeeseen ja pikkukuvia tuli lisää. Voin todella suositella Grey Bull Tattoo liikettä. Todelliset ammattilaiset työssään ja liikkeessä ihanan rento ja mukava ilmapiiri. Sinulle tarjotaan heti kahvia kun astut liikkeeseen sisään, saat katsella esim. Netflixiä kun kuvaasi tehdään. Kannattaa seurata instasta heidän sivujaan.

Grey Bull Tattoo liikkeessä ranteeseen tehtiin enkelin siipien ääriviivat suojelemaan minua ja oikeaa rannetta koristaa onnen norsu, kärsä ylöspäin.

Tässä kuva juuri hakattuna eli hieman turvotusta. 
En vanno, etteikö kuvia tulisi lisää, mutta nyt ainakin hieman taukoa. 

Tykkään jos miehellä on tatuoituna esim. koko käsivarsi. 

Mitä ajatuksia tatuoinnit teissä herättää?