keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Äitiystakki

Siltä ainakin tuntui, kun puin takin päälleni. Takin alle tosiaan mahtui hyvin paksu neule eikä tullut edes ahdas olo. Olen ostanut takin  5 vuotta sitten ja näköjään aivan liian ison. Tykkäsin aikanaan kovasti noista mustista suurista napeista. Takin voisi laittaa kierrätykseen, kun olen sitä käyttänyt vain 2-3 kertaa.


takki- Etcetera
housut- H&M
huivi- Acne
kengät- Caterpillar
tiistai 28. lokakuuta 2014

Kesämekko syksyllä ja Hermès huivi 25 vuoden takaa

Päätin kokeilla tämän päivän asuksi kesäistä raita mekkoa. Lisäsin kesään verraten asuun tumman siniset sukkahousut (eivät oikein näy kuvassa). Pikkukengillä olin vielä liikkeellä, kun autolla liikun. Mekon päälle puin Lindexin kevät alesta (-70 %) ostamani merihenkisen bleiserin.

Asu tarvitsi jotain piristystä, joten kaulaan kiedoin äidiltäni saamani Hermès silkkihuivin. Huivi on ostettu aikanaan Finnairin koneesta -80 luvun lopulla ja on edelleen aivan uudenveroisessa kunnossa. Huivi on myös laadultaan ihanan paksua silkkiä.
 Hermès huivi

maanantai 27. lokakuuta 2014

Ihana ja rentouttava viikonloppu

Olipa kiva viikonloppu! Lauantaina Turun visiitin jälkeen teimme kotona kanafajitaksia ja vain nautimme kotona olosta.

Sunnuntaina  heräsin "vanhaan aikaan" klo 8 ja lähdin Lakun kanssa lenkille ja kotiin palattuamme kömmin takaisin untuvatäkin alle ja nukuinkin klo 11 saakka.

Iltapäivällä imuri ja pölyrätti saivat kyytiä ja siivosin koko asunnon. Yleensä haluan imuroida jo perjantaina ennen viikonloppua, mutta nyt en kerennyt. Kodinhoitohuoneesta puhtaat pyykit kaappiin ja pesin lisää pyykkiäkin pari koneellista. Mikä siinä onkin, että puhtaiden pyykkien vienti kaappeihin on niin tylsää.

Siivouksen jälkeen vaan löhösin sohvalla ja taisin nukahtaakin pieneksi hetkeksi. Illalla takka päälle ja kynttilöitä palamaan. Mies palasi kaupasta kahden kukkakimpun kanssa :)

Rentouttavan viikonlopun jälkeen oli oikein mukava aloittaa tämä työviikko. Seuraavat neljä viikonloppua menevätkin sitten kilpailuissa (Kuopio, Salo, Vantaa ja Heinola)

Tällaisella asulla tänään:


takki- Lindex
mekko- H&M
huivi- en tiedä merkkiä