torstai 19. maaliskuuta 2015

Kashmir huivi

Kenellekään lukijoistani ei ole varmaankaan jäänyt epäselväksi, että olen aikamoinen vilukissa. Vanhempana olen siirtynyt lähes kokonaan kashmir neuleisiin, niiden ihanan lämmön tuottavuuden ja materiaalin vuoksi. Mieluummin maksan yhdestä neuleesta hieman enemmän kuin ostan monta tekokuituista neuletta vuoden aikana. Myös huivit  ovat heikkouteni, käytän huiveja kesät talvet ja ilman huivia olo tuntuu alastomalta. Myös työnkuvani kylmässä jäähallissa suosii huivien käyttöä.

Olinkin oikein innoissani kun sain sähköpostiini yhteistyö tarjouksen Kashmirneule.com kanssa.  Tilaukset tulevat postiin 2-4 arkipäivän kuluessa ja valittavanasi on peräti 45 eri väriä! Kaikki tuotteet ovat muutamaa neuletta lukuun ottamatta valmistettu käsin Nepalissa. Nettisivuilta näet heti, onko kyseistä väriä saatavilla varastossa vai tehdäänkö se tilauksesi mukaan ja toimitus 5 viikossa. 


Minä valitsin oman huivini väriksi Kentucky Blue ja tilaukseni tein 23. helmikuuta ja eilen huivi saapui postiin. Eli minun huivi tehtiin 3,5  viikossa.  Huivi on todella pehmeää kashmiria ja miellyttävän tuntuinen kaulan herkkää ihoa vasten. Huivin koko on 
204 cm x 92 cm eli siihen voi kietoutua monella tapaa.


 Kashmirvilla on ylellisimpiä ja kalleimpia luonnontekstiilejä. Sen hyödyllisyyden ja esteettisien ominaisuuksien ansiosta se myös kuuluu maailman halutuimpiin tekstiileihin. Kashmirvillasta valmistetut tuotteet ovat hienoja, pehmeitä ja erittäin mukavantuntuisia. Kashmir-neule lämmittää ainakin kaksi kertaa enemmän kuin yhtä paksut lampaanvillasta tehdyt villapaidat. Kashmirvilla pitää muotonsa eikä menetä väriään - jos sitä hoidetaan hyvin, se kestää vuosia.    
 Kashmirista valmistetut neuleet ja liivit ovat aina mukavan tuntuisia ja niitä voi käyttää ympäri vuoden. Minä olenkin pitänyt kashmir neuleita jopa viileinä kesäiltoina.

Yhteistyössä Kashmirneule.com kanssa ja huivi saatu blogin kautta lahjaksi


keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Chanel medium double flap bag

Toinen Chanel ihanuus muutti tänään luokseni. Laukku ei ole uusi, mutta aivan uutta vastaavassa kunnossa. Laukku on double flap bag eli hieman erilainen mustan Chanel laukkuni kanssa.Alla olevasta kuvasta näkyy kokoero mustan Chanelin kanssa. Tämä uusi laukku onkin ostettu kesää ja kevyempiä asuja ajatellen. Musta Chanel on siis oikeasti iso laukku, mutta talvivaatteiden kanssa koko ei minua haittaa. Lisäksi en ole  myöskään mikään pieni nainen, joten laukun koko ei mielestäni näytä liian isolta.


Uusi laukkuhan piti tietenkin saada heti käyttöön eli alla asukuvia laukun kanssa.sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Tennarit jalassa, aurinkolasit päässä uuden pään hankintaan

Ihana viikonloppu: Converset jalassa, tyttären kevään ensimmäiset kilpailut, postin tuoma uusi laukku, samppanjaa, aurinkoa, hyvää ruokaa, tarpeeksi yöunta, uusia kevät vaatteita ja kampaajalla käynti. Eipä se mahti viikonloppu muuta tarvitse. Tänään ajattelin, että tältäkö normi ihmisten viikonloppu tuntuu.  Kyllä kunnon viikonloppu vapaalla saa ladattua akkuja ihan eri lailla kuin niin että vapaapäivä on viikolla. Itsellä on viimeksi ollut viikonloppu vapaata tammikuun 10.-11 pvä. Mutta mikä parasta, myös ensi viikonloppu on minulla vapaa! Ja silloin nään hyvän ystäväni :)

Olen myynyt pois kaksi LV laukkua ja tilalle tuli tämä, monta vuotta etsinnässä ollut Tikal PM. Harkitsen myös Eva laukun myyntiä, kun on tämän Tikalin kanssa suht saman kokoinen.Viimeksi olen käynyt kampaajalla kolme kuukautta sitten eli lopputuloksena oli hieman vaaleampaa raitaa keskelle päätä ja latvojen leikkausta.


Olipa mukava pukea päälle hieman kevyempää vaatetusta

takki- Lindex
housut- H&M
pusero- H&M
kengät- Converse
huivi- Louis Vuitton
aurinkolasit- Gucci
laukku- Chanel


 Halusin vielä sisällä kuvan tuosta uudesta suosikkipaidastani. Kankaassa pitsikuvio, mutta materiaali puuvillaa.