torstai 5. joulukuuta 2013

Islantilainen Louis Vuittonilla

Hotellimme sijaitsee Champs Elyseen Louis Vuittonilta 200 metrin päässä (vaarallista). Minä ehdotin tyttärelle käyntiä vasta huomenna, mutta tytär halusi mennä jo tänään. Ja olipa valtava rakennus, kerroksia ja tasoja varmaan 4:ssä eri tasossa, myyjiäkin taisi olla töissä monta kymmentä. Henkilökunta oli tosi avuliasta ja monta kertaa tultiin tarjoamaan apua. Kassalla kassa kysyi, että olenko Islannista, olin kyllä kirjoittanut asiakaskorttiin Finland. No maa korjattiin sitten kuittiin oikeaksi.

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Laukkuni sisältö

 Sain jo marraskuussa Dahlialta http://xlelamaa.blogspot.fi haasteen, missä piti kuvata laukun sisältöä. Minullahan ei ole ns. normaalia laukkua työmatkoilla, joten kuvasin kassin sisällön matkalle lähdettäessä, mutta eipä tuo sisältö kauheasti tuosta muutu.

Arkipäivänä minulla on hallille mentäessä sellainen kassi, mitä varmasti suurin osa käyttää jumppaan tai salille mennessään. Työkassissa aikatauluja, treenipapereita, kuminauhat, almanakka, harja, eväät…..

Mutta kuvattuna siis kassi Pariisin matkalle lähdettäessäLV:n Neverfull on loistava matkakassi, mahtuu paljon tavaraa ja mahtuu matkustamossa edellä olevan penkin allekin tai hattuhyllylle. Rahapussi on LV:n Pochettan sisällä ja kiinnitän sen hakasesta kiinni Neverfulliin ja pakkaan vielä alimmaiseksi ettei vorot pääse käsiksi.

Almanakan nahkakannet ostin kaksi kesää sitten Espanjasta, nykyään olen ottanut almanakan uudelleen käyttöön, kun ei tuo pelkkä puhelimen almanakka riitä mulle.

Nyt kassissa siis poikkeukselliseti  tyttären ja minun passit.

Pariisissa on pientä auringonpaistetta eli toiveikkaana myös Guccin aurinkolasit mukaan.

Toisessa kotelossa lukulasit Ipadin ja kirjan lukua/katselemista varten.

Mustaan Guccin Ipad koteloon olen ollut tosi tyytyväinen, mieskin yritti sitä jo varastaa omaan käyttöönsä.

Leopardipussissa pidän huulirasvan, huulikiillon, huultenrajauskynän ja harjan (nyt vielä tyhjänä)

Haasteen voi tästä napata ellet ole sitä vielä tehnyt.