torstai 24. lokakuuta 2013

Vierailu Unikulmassa

Tänään kävin vierailulla Vantaan Petikossa, Unikulma liikkeessä ja voin ilolla kertoa teillä lukijat yhteistyöstämme. Marraskuussa järjestämme lukijoille arvonnan, joka on varmasti mieleen kaikille hyvistä yöunista pitäville.

UNIKULMA

Me menimme Petikon Unikulmaan lokakuun alussa ns. ohikulkumatkalla ja saimme Arilta mielettömän hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Sinä kertana meillä oli hieman kiire lätkämatsiin ja varasimme vielä uuden käynnin viikon päähän ja näin saimme enemmän aikaa patjojen kokeiluun, mallien vertailuun ja tietokonemittaukseen, jossa selvitettiin millaiset patjat meille varataan. Olemme mieheni kanssa ns. aivan eri paria. Mies on 190 cm pitkä, yläkropasta painavampi, leveämmät hartiat ja minulla paino taas painottuu tuonne lantion seudulle. Aika monessa perheessä tehdäänkin se virhe, että nukutaan samanlaisilla patjoilla vaikka nukkujat aivan eri mallisia ja/tai painoisia.

Näissä kuvissa näette eron meidän vartalomme painopisteissä
Itse nukahdan vatsalleni, mutta herään aina selältäni.
Unikulmassa on myös hyvä valikoima päiväpeitteitä, johon voi itse valita kankaat ja värit.Tilasimme Variston liikkeestä uuden sängyn uuteen kotiimme ja se toimitetaan kotiovelle muuttopäivänä ja asennetaan valmiiksi. Mikä onkaan parempaa kuin raskaan muuttopäivän jälkeen kallistaa pää uusille patjoille ja nauttia kerrankin hyvästä unen laadusta.

Video patjojen ja sängyn valmistuksesta       http://vimeo.com/57596788

Valitsimme vuoteeksemme Unikmatic- moottorivuoteen. Vuode koostuu ergonomisesti selän kohdalta säädettävästä joustosälepohjasta, moottorirungosta sekä irtojousipatjasta. Moottorivuoteen asentoa voi säätää itselle mieluisaksi jalka- ja pääpäätyä nostamalla tai laskemalla. Valitsimme vuoteeseemme myös hieronnan, joka rentouttaa ihanasti mieltä ja kehoa.

Kuvassa näyttää, että toisen puolessa ollessa yläasennossa vieressä olisi hankala nukkua, mutta tilaa on ihan riittävästi, koska vuoteemme tulee olemaan 180 cm leveä.Petauspatjaksi valitsimme petarin, jossa sisällä erilailla ristiin meneviä siimoja. Patja antaa tukea ja myötäilee vartaloa.


Unikulmasta saa tilattua myös arkkuja erilaisilla kangasvaihtoehdoilla niihin saa esim. päiväpeitteen tai tyynyjä säilytykseen.
Piipahdin vielä töihin mennessä Jumbon Zarassa ja taas mukaan lähti muutama neule, niistä lisää huomenna. Asukuva on otettu pukukopissa :)


tiistai 22. lokakuuta 2013

Tiistai 22.10.13 ja hiusvärin pohdintaa

Aamulla vein tytön kouluun ja samalla ajoin talvirenkaiden vaihtoon. Ihanaa palvelua sain, heti tarjottiin kahvia ja jonossa oli vain 1 auto ennen minua. Homma kesti n. 15 min ja maksoi vain 20 €.

Illalla kävimme vielä uudessa kodissamme hieman mittailemassa huoneiden kokoja ja samalla suunnitelimme, että mikä huone mihinkin tarkoitukseen ja mitä huonekaluja minnekin. Nuo meidän divaanit menevät nyt myyntiin, eivät mahdu minnekään eli jos joku täällä on niistä kiinnostunut niin laittakaa viestiä. Sänky ja Laura Ashley päiväpeittohan meiltä on jo myynnissä huuto netissä.


Päivänasu koostui vanhasta Henry Lloydin tikkitakista ja tyttäreltä lainasin Gantin kaulahuivia. Hiukset olisivat kaivanneet pesua eli hiukset nutturalle ja töihin. Onneksi ensi viikolle sain leikkauksen ja väriajan. Nyt vain mietin, että pidänkö vaaleana vai pitäisikö talveksi laittaakin selvästi tummemmaksi, mitä mieltä olette?
Kamerasta löysin sittenkin yhden kuvan Vaasasta, kun purin matkalaukun ja naureskelin taas värivalinnoilleni, kaikki beigeä tai mustaa :)

Näitä divaaneja olisi myynnissä 2  1 kappale, selkänojan saa aivan suoraksi ja sen lisäksi 2:een eri pystyasentoonmaanantai 21. lokakuuta 2013

Viikonloppu Vaasassa

Nämä kisamatkat käyvät näköjään vanhemmiten rankemmiksi. Näytin tänä aamuna siltä kuin olisin juhlinut rankasti koko viikonlopun, mutta olinkin siis vain työmatkalla.

Lähdimme perjantaina aamupäivällä kohti lentokenttää ja Vaasaa. Lento sujui leppoisasti ja äänekkäästi potkurikoneella. Ilma oli Vaasassa kaunis ja aurinkoinen, mutta kova pohjoistuuli kyllä tuntui kylmältä. Majoittauduin otelliin ja käväisin kaupungilla, enkä ostanut mitään. Kamerakin oli mukana, mutta yhtään kuvaa en sillä ottanut. Jos olisi ollut aikaa niin olisi ollut kiva lähteä kameran kanssa kävelylle. Olin koko viikonlopun aikana jäähallissa 28 tuntia eli eipä siinä paljon muuta nähnyt kuin jäähallin, hotellihuoneen, aamiaisen ja alakerran ravintolan.

Sijoituksina viikonlopun kisasta tuli 2 mitalisijaa, hyviä kisasuorituksia ja paljon kokemusta.

Alla siis ainoa kuva koko viikonlopusta ja sekin kännykällä otettu hotellin hissistä :) Tässä kuvassa takana 14 tuntia jäähallissa. Kävimme hotellin alakerran Fransmannissa syömässä, lasi punaviiniä ja pää tyynyyn.