perjantai 18. heinäkuuta 2014

Rouva 47

Tänään oli syntymäpäiväni, jonka aloitin nukkumalla kunnon yöunet, heräsin vasta vähän ennen kahtatoista. Ei mitään havaintoa siitä, kun mies noussut viereltä ulkoiluttamaan koiraa 1,5 tunnin lenkille ja palannut takaisin nukkumaan. Koska kukaan ei tarjoillut aamiaista sänkyyn niin piti itse nousta keittämään kahvit :)

Aamukahvin jälkeen kitkin hieman kukkapenkkejä saaden puolikkaan jätesäkin täyteen rikkaruohoja ja kuivia kukkia. Sitten suihkun kautta käymään Willassa ja Lindexillä, josta löytyikin alesta (-70%) pari raitapaitaa ja yksi mekko uudesta mallistosta, jonka sain myös etusetelin johdosta -25%.

Syntymäpäivälahjaa en saanut mieheltäni (ja tämän tiesin jo eilen) joten korjasin asian ja vierailin eilen itse Louis Vuittonilla ;)
Sain taas aivan ihanaa palvelua Jiri nimiseltä miesmyyjältä. Pohdiskelin nimittäin silkkihuivin ja rannekorun välillä, mutta päädyin sitten huiviin, koska koruja olen laiskempi käyttämään.

Instagramia seuraavat ovatkin jo nähneet nämä kuvat.

Tilasin jo Mulberryn alesta itselleni syntymäpäivälahjan, mutta tässä siis toinen huivilahja itselleni. Tässä syntymäpäivän asua


mekko- Lindex Holly & Whyte syysmallistosta
laukku- Louis Vuitton Hamstead
huivi- LV PandeauTykkään kovasti noista taskujen koristekivistä
 Syntymäpäivän"illallinen" oli tässä ja jouduin vielä nauttimaan sen yksin, koska tytär oli leffassa ja mies golfkentällä. Mutta hyvä pizza ja parempi mieli.

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Raitaa ja lomaa

Kolmas lomaviikko tuli täyteen ja vielä 3 viikkoa lomaa jäljellä, ihanaa. Nautin siitä ettei ole mitään aikatauluja, voi syödä ihan milloin vain, voi tehdä tai olla tekemättä mitään, voi nukkua niin kauan kuin haluaa, esim. tänään klo 12 saakka :)

Huomenna haluaisin kyllä kiinnittää verhotangot tuonne olohuoneeseen, siinähän sitä onkin jo tekemistä yhdelle päivälle, vai mitä.

Täällä on ainakin hieman satanut ja muutenkin ollut viileämpää eli kauppa-asuksi valitsin superalesta ostetun ohuen meriaiheisen neuleen, punaiset housut ja valkoiset nahkaconssit. Kotiin palattuani vaihdoin tuon raitamekon ylle eli vaikkei meillä venettä ole niin purjehdusteemalla mennään :)

Nyt on muutenkin hyvä fiilis, kun sain tehtyä yhden suuren päätöksen ja laitettua asiaa muutenkin eteenpäin.kaikki vaatteet - KappAhl
kengät- Converse
laukku- LV Pochette