perjantai 17. huhtikuuta 2020

Flamingo liitelee viikonloppuun

Tyttäreni kysyi, että meinaatko tuolla flamingo asulla mennä kauppaan. Kyllä oli vastaukseni. Keväällä ja kesällä tykkään, kun asuissani on värejä joten pinkillä villapaidalla mennään tämä iltapäivä. Kotioloissa hiihtelen kyllä harmaahiirenä eli jalassa villasukat, jalassa ylivenyneet kasmirhousut ja yläosana joku neule. Nämä Peuran valikoiman housut ovat kyllä kuin verkkarit jalassa eli ei kiristä mistään. Edellisessä postauksessa samoissa housuista vaaleansininen väri ja nyt mennään tummansinisellä. Seuraava asu varmaan rakentuu beigen väristen housujen ympärille :)

Aamupäivän pähkäilin erilaisten tukihakemusten kanssa. Yrittäjille luvattiin tukea kolme viikkoa sitten, mutta edes hakulomakkeet eivät ole vielä auenneet ja kuinkahan kauan se käsittely sitten vielä vie aikaa. Taitaa tuo täytäntöönpano olla aika hidasta sääntösuomessa. 

Muutamien PT asiakkaiden kanssa olen treenannut ulkona ja huomenna minulla onkin 4 tuntia putkeen treenien pitämistä. Kaipaan kyllä omiakin treenejä kovasti, minulla ei vaan tule oikein kotona tehtyä treeniä vaan kaipaan salille.

housut- Peura
neule- H&M