torstai 19. joulukuuta 2013

Joululahjojen lahjoitus Pelastusarmeijan kautta

Ajattelin vinkata teillekin mahdollisuudesta toimittaa lahjoja Pelastusarmeijan http://pelastusarmeija.fi
kautta vähävaraisille. Keräsin lahjaksi tyttäreni pehmoleluja, jotka ovat kunnoltaan ihan uudenveroisia. Paketoin lahjat ja vien ne huomenna Pelastusarmeijan toimistolle, josta jakavat ne sitten eteenpäin. Useissa kaupungeissa paketit voi viedä myös joulupata keräyspaikkaan, mutta täällä Hyvinkäällä toivomus oli, että paketit ja ruokalahjoitukset vietäisiin suoraan Pelastusarmeijan toimistolle. Paketin päälle on hyvä laittaa lappu, että onko lahja tarkoitettu tytölle/pojalle ja minkä ikäiselle.

Toivottavasti nämä pehmolelut antavat turvaa jollekin lapselle


Ja tämän keijupuvun avulla pienet askeleet muuttuvat kepeämmiksi


maanantai 16. joulukuuta 2013

Miehet osaavat kyllä totisesti yllättää

Meidän tyttöjen matkan suuntautuessa Ranskaan niin mieheni matkasi naapurimaahan Espanjaan golffaamaan. Golf kierroksia miehelle kertyi 9 ja yksi kierros taisi käydä Puerto Banuksen Louis Vuittonin kautta. Sain tuliaisiksi nimittäin uuden huivin, tuollaisen persikan/ haalea pinkki sävyisen.

Huivi on Chale Monogram Denim Rose eli niinkuin sininen huivini niin toinen puoli on vaaleampi kuin toinen puoli. Kun näin ruskean pussin ilmestyvän mieheni selän takaa olisin halunnut säilyttää avaamisen jouluaattoon, mutta mieheni halusi että avaan saman tien. Noh, montaa kertaa ei tarvinnut pyytää :)

Jäin miettimään vaihtoa kalenterin kansiin, mutta kun mieheni näytti niin pettyneeltä niin haluan pitää hänen valitseman tuliaisen. Mieheni sanoja lainatakseni "Kun tuo väri oli niin sun väri" 
eli kiitos rakas mieheni !

Pitää vielä lisätä tähän loppuun, että tällaiset tuliaiset tai joululahjat LV:ltä eivät todellakaan kuulu meidän perheen normilahjoihin. Yleensä tuliaisksi tulee suklaata lentokentän Tax Free:stä ja joululahjojen suhteen ollaan oltu tosi maltillisia (kirjoja, neule, konserttiliput), mutta nyt mies näköjään halusi palkita minun panokseni tuon muuton suhteen ja töitäkin ollaan tehty vuoden aikana aika paljon.Päivän piristys perjantaille 13.12

Perjantai 13. pvä meni aivan niinkuin mikä tahansa muukin perjantai. Meillä oli jäähallilla joulunäytös, jossa lumihiutale seikkaili talven hengessä. kotiin palattuani oli mukava käydä postilaatikolla, kun siellä odotti pieni joulupaketti Sadulta http://neitisaippuakupla.blogspot.fi

Paketissa odotti kivat tuoksuvat tuikut ja lasinalunen, jolla kynttilöitä ja tuikkuja voi turvallisesti polttaa. Tulipa hyvä mieli, kiitos Satu


Viikonloppu meni taas liian nopeasti. Eilen vietin koko päivän Espoossa seuraten taitoluistelun SM- kilpailuja. Paluumatkalla kävin vielä ostamassa muutaman joululahjan tyttärelle ja miehelleni. Vielä 5 päivää töitä ja sitten pieni joulutauko.