perjantai 20. marraskuuta 2015

Kisamatka Turkuun

Minun kisakauden viikonloput kuluvat pääsääntöisesti kilpailupaikkakunnilla, viime viikonloppuna vuorossa oli Turku ja kohta starttaankin jo auton kohti Vaasaa. Tykkään Turusta kaupunkina, keskusta on selkeä, ihania vanhoja rakennuksia, kivoja pikkukauppoja, isoja ostoskeskuksia ja tunnelmallisia pikkuravintoloita.

Olin sopinut treffit Johannan kanssa. Ensin pyörähdimme Zarassa ja sitten ajatuksena oli istua ja jutella viinilasin ääressä. Tällaiseen pieneen viini- ja tapas baariin Ditrevi tutustuimme Johannan kanssa. Johannan blogiin pääset  Illusionisti linkistä. En ole mikään viinitietäjä ja luotinkin henkilökunnan valintaan viinissä. Halusin punaista ja täyteläistä ja sainkin lasillisen ihanaa espanjalaista viiniä (jonka nimeä en tietenkään muista). Tilasimme vielä naposteltavaksi tapakset ja oma valintani oli Pan con Tomate leipä. Jutustelimme Johannan kanssa pari tuntia niin tiiviisti että se vaati vielä toiset lasilliset viiniä :)Johanna ja minäKisapaikkakunnilla tulee valittua usein se tuttu ja hyväksi koettu hotelli ja taaskin oma valintani oli Scandic Julia. Kun kulkemista hallille tulee useamman kerran viikonlopun aikana niin arvostan myös helppoa pysäköintiä. Julian kohdalla se onnistuu täysin ja parkkihallista pääsee helposti hotellin asuinkerroksiin hissillä. Julian aamiainen on myös erinomainen verrattuna moniin muihin ketjuhotelleihin.
Asukuvia tuli peräti kaksi kpl :)


Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua lukijoille ja minä lähden ajamaan kohti Vaasaa

tiistai 17. marraskuuta 2015

Chanel Petite Shopping Tote PST

Yksi lokakuun aamu makoilin vielä sängyssä aamukahvia juoden ja meiliin päivittyi Vestiaire Collective sivun päivitys ja sieltä löysin tämän uuden suosikkini. Klikkasin laukun samantien ostoskoriin ja laukku saapuikin parin viikon sisällä postiin. Mukaan kauppaan kuuluin aitouskortti, dustbag ja Chanelin laatikko. Olin kyllä yhtä hymyä kun laukun laatikostaan avasin. Ainoa miinus oli dustbagin aika voimakas hajuveden tuoksu, mutta sekin on jo hälvennyt (onneksi ei tupakalle haissut)

Kyseessä on siis Chanelin Petite Shopping Tote laukku. Koonsa puolesta erittäin näppärän kokoinen, sisälle mahtuu esim. iso pöytäkalenteri, lompakko, meikkipussukka ja puhelin tai pöytäkalenterin sijaan järjestelmäkamera (testattu viikonloppuna). Laukku on caviar nahkaa eli hieman sellaista pinnaltaan röpöläistä. Muut Chanelin laukkuni ovat lampaannahkaa eli tämä caviar ei ole niin arka käytössä eikä naarmutkaan näy. Olen käyttänyt vain tätä laukkua siitä asti kun sen postista hain eli tällä hetkellä yksi lempilaukuistani.


 Laukussa ei ole vetoketjua, mutta suuaukkoa saa pienennettyä magneettinepparin avulla, laukun takana yksi avotasku ja sisällä laukussa yksi vetoketjutasku ja yksi avotasku.


Pienestä koostaan huolimatta tilava laukku eli nämä mahtuvat hyvin laukun sisälle.