lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannus

Suunnitelmissa oli illalla piipahtaa Seurasaaressa, mutta tutkailtuani heidän nettisivujaan huomasin, ettei koirien tuomista iltajuhlaan suositella. Noh, suunnitelmat meni uusiksi, tytär lähti Linnanmäelle kaverinsa, hänen perheen kanssa ja kävivät myös Seurasaaressa katsomassa kokkoa. Me vanhukset jäimme kotiin, mies haki hampurilaisaterian, minä pizzan ja katsoimme ehkä yhden top 3 huonoimmista leffoista The Wolf of Wall Street, älä vuokraa. Muuten olla möllötimme kotona, mutta minä ainakin nautin siitäkin :)

Hauskaa miten sitä nuorena alkoi suunnittelemaan Juhannusta jo Vapusta toivuttuaan ja nyt "vanhana" nauttii kotona olosta ja siitä ettei tarvitse suunnitella mitään!

Tässä asussa piipahdin ulkona, päällä tuttua ja turvallista valkoista ja beigeä :)


neuletakki- Gant
housut- H&M
paita- H&M
kengät- Converse
huivi- Mulberry
laukku- LV Eva

torstai 19. kesäkuuta 2014

LOMALOMALOMALOMA ALKOI TÄNÄÄN!!

Ihanaa, tänään rutistettiin viimeinen leiripäivä ja nyt on olo aika väsynyt. Lomaa minulla on kaikkinensa 6 viikkoa, mutta jo ensi viikolla menen perinteisesti Kisakallion Urheiluopistolle pitämään 2 luisteluleiriä (kestoltaan 10 päivää), mutta senkin jälkeen lomaa jää vielä 4 viikkoa jäljelle. On aika ladata akkuja pitkän talven jälkeen.

Tänään sain vielä ihania lahjoja työkavereilta, jotka näyttävät tuntevan minut. Toiselta työkaverilta tuli shamppanjaa, 2 kirjaa ja suklaata ja toiselta kollegalta ihanaa itse tehtyä Rocky road suklaata. Herkullista, olen maistanut jo muutaman palan :)
Myös luistelijoilta tuli ihania lahjoja, suklaata, juomaa ja karkkeja.Sain myös jenkeistä tilaamani nahkaiset Converset :) Näillä kelpaa tsuppailla kesäisiä katuja.Ihanaa ja rentouttavaa Juhannusta kaikille!

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tiistai 17.6

Ensinnä onnittelut kummitytölleni, hän täyttää tänään 17 v. Hui miten aika kuluu, tuntuu että vasta olivat ristiäiset.

Tänään oli niin kylmä kun aamulla starttasin töihin, että päälle puin neuleen ja takin. Pitääkö tässä ottaa uudelleen cashmere neuleet esiin, kun räntääkin satoi päivällä. Toivottavasti Juhannuksena olisi hieman lämpimämpi ainakin niille jotka suunnitelevat oleilua ulkosalla. Me olemme Juhannuksena onneksi ihan kotosalla ja ajattelimme piipahtaa illalla Seurasaaressa, kun sinne voi ottaa Lakun mukaan.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on Juhannukseksi?

takki- Mc Kinley
housut- KappAhl
neule- KappAhl
kengät- Converse
huivi- ArmaniKaulassa uusi huivi, jonka ostin miehelleni miesten osastolta. Taidan omia itselleni, ettei mies vain hävitä :)


sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pionit omasta pihasta

Pionien avautumista olen odottanut ja nyt ovat ensimmäiset auenneet. Pihalta löytyy kaksi suurta pensasta eli raaskii leikata muutamia maljakkoonkin. Toinen pensas kukkii pinkkejä Pioneja ja toinen valkoisia.

Tuo maljakko on yksi suosikeistani ja vanha. Äitini sai sen ruusuja täynnä synnytyslaitokselle, kun minä synnyin. Äitini antoi sen sitten minulle tyttäremme synnyttyä :)