torstai 22. marraskuuta 2018

Loppusyksy

En tiedä onko täällä enää yhtään lukijaakaan, mutta kirjoitellaan nyt syksyn kuulumisia.

Olen nyt asunnut tässä uudessa asunnossani viisi kuukautta ja edelleen osa tavaroista on laatikoissa. Vaikka neliöitä on toistasataa niin täältä puuttuu se kodinhoitohuonetta esittävä kaappi. Eli imuri, siivousvälineet ja pesuaineet hieman etsivät vielä paikkaansa. Olen kyllä viihtynyt tässä asunnossa loistavasti ja sijainniltaan todella näppärä ajatellen työmatkojani. Tytär pääsee myös isänsä luota tänne bussilla kulkematta keskustan kautta.

 Syksy on ollut vaan niin kiireinen, että tuntuu että olen vain tehnyt töitä, käynyt koiran kanssa ulkona, salille ja jumppiin olen sentään ehtinyt pari kertaa viikossa. Olen kyllä tykännyt taas työskennellä uusissa seuroissa ja luistelijat ovat kyllä niin mahti tyyppejä riippumatta seurasta.

Tässä taisi käydä  samalla lailla kuin viime syksynä, että alan odottamaan joulun lomaa joka tälläkin kertaa suuntautuu Dubain aurinkoon. Ihanaa, saan taas lukea kirjoja ajan kanssa sekä nauttia mahtityttäreni seurasta. Keväällä odottaa myös ruotsin risteily sekä viikonloppumatka Amsterdamiin.

Vaatekaappiinkin on tullut monta ihanaa vaatekappaletta jotka haluan kuvata teille,  Onhan minulla jalusta kameralle eli pitää vaan lähteä ulos kuvaamaan ja antaa naapurikyttääjille katseltavaa ja ihmeteltävää.


neule ja silkkihuivi- Andiata