keskiviikko 27. elokuuta 2014

27.8.2014

Viime viikonloppu oli minulla kokonaan vapaa, lauantaina olin aamun kuljetusringissä ja vein tyttären ja treenikaverit treeneihin. Kotiin palattuani siirsin kaikki kesäkengät varastoon ja otin syys- ja talvikengät esille. Kävin läpi myös talvihuivit, hatut ja hanskat. Sitten olikin vuorossa imurointi ja ruoan teko, koko aamupäivä siinä menikin sitten puuhastellessa. Siivous tai järjestely on kyllä siinä mielessä kiitollista hommaa, että työn jälkeä pääsee heti ihailemaan. Siivous ei myöskään keskeytynyt, kun Laku oli mieheni kanssa mökillä joten sain levittää kaikki kamat pitkin eteistä.

Illalla olikin sitten vuorossa Cheekin keikka stadionilla. Joka paikassa sitä on hehkutettu ja samaa mieltä olen myös minä. Keikka alkoi tasan klo 21 ja lavalla nähtiin myös toinen suosikkini Samuli Edelmann. Meillä oli liput kentälle, mutta katsoimme koko keikan kentän vieressä olevilta penkeiltä, josta näkikin hyvin lavalle. Kameraa en viitsinyt raahata mukaan, mikä vähän jälkeenpäin harmitti.Biisien välillä oli kiva kuunnella Cheekin ajatuksia ja jutustelua. Katsomon alla istuttuamme emme myöskään kastuneet, mutta kävellessämme autolle oli olo kuin uitetulla koiralla. Sunnuntai menikin sitten ihan löhötessä.Kenkien muuton jälkeen pitää lähipäivinä muuttaa vielä kesävaatteet ja neuleet päittäin. Onneksi vaatehuoneessa on paljon tilaa eli siirrän vain neuleet hyllyltä omiin vaatekaappeihini ja kesävaatteet pääsevät talvilomalle vaatehuoneeseen.

Vaikken välitäkkään näistä sadeilmoista, on mukavaa kun saa laittaa päälle ihania syysvaatteita ja HUIVEJA. Converseista en kyllä vielä luovu.

takki- Lindex Holly&Whyte, tykkään tästä puuvillatakista aivan mielettömän paljon
huivi- Mulberry
neule- Customized
farkut- H&M
laukku- Zara
kengät- Converse


 Takissa on takana kiva tamppi näköä tuomaan.Oven vieressä  kasvavat viinirypäleetkin alkavat pikkuhiljaa kasvamaan ja tummumaan :)


Omenoita vei jo jäähallillekin