keskiviikko 6. elokuuta 2014

Laukku- ja huivivaraston siivous ja päivitetyt kuvat

Lomalla päätin siivota myös vaatehuoneesta laukkuhyllyt ja siirsin huivit henkareihin. Huivit pysyvät näin siistimpinä ja on helppo ottaa takin kanssa mukaan.


Louis Vuitton "family"


Gucci "family":


Louis Vuitton Mini Looping laukku myytävänä


*************************  LAUKKU ON MYYTY. **************************Päätin laittaa tämän laukun myyntiin. Huomenna lisään sen vielä huutonettiin, mutta jos joku lukijani on siitä kiinnostunut niin laitan sen ensin tänne blogin puolelle.

Laukku on ostettu huutonetistä ja takaan aitouden rahat takaisin periaatteella, koska kuittia minulla ei ole kaupan mukana antaa.

Nahkaosat ovat jo kovasti tummuneet enkä ole niitä puhdistanut eli siten niitä saisi varmaan vaaleammiksi.

Datecode on MI 0031

Laukku menee hyvin olkapäälle, suljetaan painonapilla ja sisällä yksi vetoketjullinen tasku. Olkahihnan pituus on n. 47 cm ja laukun leveys alhaalta n. 32 cm ja korkeus n. 18 cm

Hintapyyntö laukulle on 180 € + postikulut 8,50 (hinta on sama mitä itse maksoin eli voittoa ei ole tarkoitus tehdä)

HUOM! Theodora myymälään tullut samanlainen laukku myyntiin ja hintapyyntö 285,00 €

http://www.theodora.fi/tuotteet.html?id=11/820Tästä kuvasta näkyy, että nahkaosat ovat jo hyvin tummatHeinäkuun loppu ja elokuun alku

Viikkohan siinä hurahti edellisestä postauksesta. Ja kaikkea on tapahtunut: ensimmäiseksi kaikki ei mennyt perjantai aamuna niinkuin elokuvissa eli me nukuimme pommiin tyttären magneettiajasta, mutta mielestäni herätyskello ei kyllä edes herättänyt. Saimme onneksi uuden ajan tyttären magneettikuvaukseen tälle päivälle ja tänä aamuna oli kolme puhelinta herättämässä.

Lomakin loppui ja alkuviikko on pidelty helteitä jäähallissa eli näillä keleillä kiva työpaikka, vaikka minä en kyllä kaipaa viileämpiä ilmoja yhtään. Meidän koti on myös aika viileä vaikkei meillä mitään ilmastointia olekaan eli yöt olemme nukkuneet hyvin.

Olen nauttinut pihamme marjoista ja vielä kirsikat pitäisi poimia astiaan, mutta viinimarjoja on edelleen pensaissa ja niitä saa tulla poimimaan!Oletteko muut huomanneet kuinka kiukkuisia ampiaisia on ollut viime viikkoina ja jokaisen makean ruoan tai juoman perässä. Sain huomata tämän kun istahdin lauantaina terassillemme ja kaadoin lasiin makeaa kuohuviiniä, sisällehän minun piti lähteä kun saman tien oli 3 ampiaista kimpussa. Alla olevalla kuvalla yritin houkutella kaveriani baariin, mutta yksin nautin juomani ja päivitin kynnet vaaleiksi :)


Syksyn vaatekaappia olen päivitellyt uuden takin muodossa, mutta muuten päivänasut ovat olleet mekkolinjalla tai farkut ja hellepaita.

Takki on Lindexin Holly&Whyte mallistosta ja materiaaliltaan paksua puuvillaa. Tämä ostos oli todella nopea: sovitus ja samantien kassalle.Viikon asuja:

mekko- KappAhl
laukku- Zara
balleriinat- H&M

paita- Lindex
farkut- H&M
laukku- Louis Vuitton

Verho tangot ja verhot saimme vihdoin seinälle, enää tarvitsisi vain pestä ikkunat ;)