lauantai 14. toukokuuta 2016

Mustaa ja pinkkiä

Kevätflunssani taitaa olla jotain extra sitkeää laatua, kun ei meinaa millään lähteä pois. Kävin eilen aamulla taas Body Pump tunnilla (oli muuten sähäkkä lähtö, olin vielä klo 8.40 sängyssä, kamat päälle, banaani aamiaiseksi ja salissa klo 8.55) ja tunnin jälkeen tuntui, että olo meni taas huonommaksi vaikka edelliset päivät jo tuntui siltä että alan olemaan kunnossa.

Tänään sadepäivää uhmaten puin päälleni vaaleanpunaista ja mustaa. Heitin mieheni lentokentälle ja pistäydyin pikaisesti Jumbossa. Zarasta löysin ihanan valkosinisen hameen ja Stockkan herkusta toin ihania salaatteja, lasagnea, luomujauhelihaa ja tuorepastaa. Eli huomenna meillä tarjoillaan jauhelihapastaa :)

Jumpat aloitettuani on ruokaankin kiinnittänyt ehkä hieman enemmän huomiota vaikka en mä jäätelöstä luovu! Irtokarkkien syönti on esim. vähentynyt huomattavasti.

Ihanan löydön tein myös Jumbon Pentikiltä, puinen senkki meidän työhuoneeseen -50% alesta, oujee!
neuletakki- Gant
housut- KappAhl
kengät- Vila
vyö ja käsikoru- Hérmes
laukku- Chanel
huivi- LV

House of Elliott käynniltä ostettu kristallikoru, jonka voi kietoa ranteeseen tai kaulalle.maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäivä ja yllätyslahja

Lauantai iltana sain käskyn tai pyynnön: "Äiti herätä mut sit aamulla ja mee sit takaisin nukkumaan". No tein työtä käskettyä ja kävin herättämässä teinin kymmenen maissa (mies oli jo karannut vierestä golf kentälle) ja menin takaisin sänkyyn odotellen aamiaista. Aamiainen olikin hyvin herkkupainotteinen: uunilämpimiä suklaa muffinsseja, kuppi kuumaa lattea ja juuri kerätty valkovuokkokimppu. Edes pahentunut flunssa ei painanut mieltä apeaksi tämän aamiaisen jälkeen.


Äitienpäivälahjaksi sain upean pinkin huivin ja mies toi vielä valtavan kukkakimpun palattuaan golf kierrokseltaan. Tyttären itsetehtyä korttia jäin kyllä kaipaamaan... Aika monta äitienpäivää on kyllä tässä talossa vietetty ilman suuria lahjoja eli tämä lahja olikin aikamoinen yllätys :)


Iltapäivällä lähdimme kohti Lahtea ja kävimme syömässä oikein maistuvan päivällisen El Torossa. Hauskaa, että hyvät ruokapaikat eivät tarvitse muuttua tai uudistua. Mielestäni kyseinen ravintola on ollut samanlainen viimeiset 30 vuotta.


paita- COS
housut- Zara
laukku, käsikoru, huivi ja kengät -LV
käsikoru- Hérmes Tässä kuvassa vielä oma äitini, 86- vuotias teräsmummi.