perjantai 12. syyskuuta 2014

Syysvärejä vaatekaappiin

Minäkin sorruin nyt näihin "nahkahousuihin", mutta valitsin vielä hiukan pehmeämmän version eli housut ovat edestä "käämemokkaa" eihän tuollaista sanaa edes ole olemassa, mutta siis mokkanahan tuntuista käärmeennahan jäljitelmää :) Housut ovat materiaaliltaan hieman paksummat, mutta oikein mukavat jalassa.

neule- Zara
housut- Zara
huivi- Mulberry, syksyn luottohuivi väriensä puolesta
laukku- Louis Vuitton Musette Salsa

Alla olevassa kuvassa näkyy materiaali paremmin kun valotin sitä rajusti ja housut ovat vain edestä tuolla mokkakuosilla.
Mukaan kotiin lähtivät myös neule, pitsipaita, villahousut :) ja kimalleneuleMukavaa viikonloppua luikijoille!


torstai 11. syyskuuta 2014

Moët, BMW ja ihana vapaapäivä

Minulla oli tänään vapaapäivä ja nautin näköjään täysin, koska heräsin vasta klo 11.15
Sitten tulikin jo kiire koiran kanssa lenkille ja nukkumisen vuoksi imurointi sai jäädä huomiselle aamulle.

Illalla suunnistin ystävieni kanssa messukeskukseen BMW:n VIP iltaan, missä esiteltiin uusi BMW 2 sarjan Active Tourer auto. Oli muuten aika pähee auto. Mies oli työmatkalla ja paluumatkalla hänelle soittaessani kysyi ensimmäisenä "Joko olet Bemarin omistaja?" Auto oli kyllä varteenotettava vaihtoehto jos ja kun muutaman vuoden aikana vaihdan autoa.

Lähtiessämme tilaisuudesta näimme muidenkin osastojen tarjontaa ja lauantaina pitää todellakin lähteä messuille.
Tarjoilut olivat hyvät: Moët shamppanjaa, pikkusuolaisia ja Kim Herold laulamassa :)
Kaunis ruosteen punainen väri


Hyvin Petra sopisi ratin taakse :)Paluumatkalla käväisin Zarassa ja kaikkea syysihanaa oli taas kauppa täynnä ja lankesin housuihin, missä etuosa mokkanahkaa. Huomenna päälle ja asukuvaa.mekko- Tommy Hilfiger
huivi- louis Vuitton
laukku- Gucci
kengät- Pepe Castel


 minä ja hyvä ystäväni Petrakeskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kukkia ja omenoita

Viikonloppu meni Rovaniemellä kouluttajana niin tiiviisti etten ottanut edes yhtään kuvaa koko matkan aikana. Perjantai kyllä alkoi taas mukavasti, kun kukkalähetti toi ihanan syyskimpun miehen työpaikalta. Kyllä tuoreista kukista tehdyt kimput kestävät, otin kuvan tänään ja kimppu on edelleenkin kuin juuri sidottu.
Myös elokuun alussa lopettaneelta luistelijalta saamani Orkidea edelleen ihanasti kukassaan.

Meidän omenapuusta ei omenat vaan lopu :) Olen vienyt luistelijoille omenoita jo monena päivänä ja varmaankin sama määrä on mennyt myös kompostiin :(  Puun alla on laattoja ja kun valkeat kuulaat osuvat niihin niin pinta menee samantien rikki ja omenat alkaa tummumaan. Paistoin eilen uunissa omena-kaurapaistoksen. Minut tuntevat tietävät etten todellakaan ole mikään jauhopeukalo (äitini on ollut leipuri ja sisko kokki) ja minulta onnistuu ainoastaan suurinpiirtein Kauralastut, mutta tuosta paistoksesta tuli todella hyvää. Ohje on kyllä niin helppo etten tiedä voiko siinä edes epäonnistua. Jäätelön kera ihanaa !Luumupuusta tuli myös iso sato, niitäkin vein luistelijoille ja hyvin näyttivät maistuvan.

Olen katsonut almanakkaa ja tuntuu, että kuukaudet menevät supervauhdilla ja kohta on suurinpiirtein joulu. Torstaina pidän vapaapäivän ja suunnistan Habitare messuille.

Asukuvat ovat muodostuneet tällä viikolla oliivinvihreästä, beigestä ja ruskeasta.


neuletakki- Zara
housut- Mango
huivi- Mulberry
laukku- LV


takki- Massimo Dutti
neule- Christelle & Co
housut- Mango
huivi- Gucci