lauantai 8. elokuuta 2015

Ensimmäinen työviikko takana

Olen aina ollut sellainen illan virkku, joten ensimmäinen viikko aamuharjoituksilla ei ollut kovin hyvä yhtälö liian lyhyiden yöunien kera. Vahinko otettiin sitten tänä aamuna takaisin nukkumalla kymmeneen. Minun piti tänäkin aamuna mennä Riihimäen jäähallille antamaan yksityistunti, mutta sieltä olikin yleisöluistelu peruttu. Onneksi luistelijoiden isä ystävällisesti laittoi tekstaria ettei tullut turha keikka Riksuun.

Meillä kävi muutama luistelijan äiti keräämässä viinimarjoja ja heidän lähdettyä innostuin itsekin niitä keräämään ja illalla ajattelin tehdä niistä vispipuuron.

Tässä asussa "uutena" siskolleni tilaama laukku joka jäikin sitten minulle :)  En tosin pane pahakseni, koska tällaiselle jo myymälleni (se oli tosin pienempi) crossbody laukulle oli tilaus. Laukku on aivan loistava kisamatkoilla kun käsien pitää olla vapaina ja laukkuun kuitenkin mahtuu puoli omaisuutta.Tuo valkoisen hännänpään omistaja on tässä, Laku


hattu- Parfois, Sarajevo
mekko- Cristelle& Co
kengät- Marc O Polo
laukku- Louis Vuitton Odeon

tiistai 4. elokuuta 2015

Kiko meikkipakkauksen voittaja on .....

Tyttäreni suoritti arvonnan ja voittaja on.........
Uusi tuttavuus minulle tuo sarja, yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa :)
-anneli-
anne.li34(at)outlook.com

Onnea Anneli, olen sinuun yhteydessä sähköpostitse.


Huivivaraston päivitys

Kesäkuun puolessa välissä alkoivat alennusmyynnit myös Mulberryn verkkokaupassa ja tänä vuonna ostin sieltä kaksi ohutta huivia. Huivit ovat hyvin ohutta 100% villaa ja niitä voi pitää jopa kesällä ja aikaisin syksyllä. Nuo Louis Vuitton huivit ovat villan ja silkin sekoitusta ja kesällä kyllä liian kuumat (jos tätä suomen kesää ei oteta huomioon).

Tämä tummansininen huivi on myös Louis Vuittonin mallistoa, mutta miesten mallistosta.


sunnuntai 2. elokuuta 2015

Viikonloppuni

Viikonloppuun kuului kirpputori myyntiä Hietsussa, hautajaiset, baari ilta naisten kanssa, hyvää ruokaa ja valmistautumista loman jälkeiseen töihin paluuseen.

Perjantai aamuna olin Hietsussa myymässä omia vaatteitani, miehen pukuja ja tyttären leluja, kirjoja ja DVD levyjä Myyntiaika jäi neljään tuntiin, koska sitten taivas repesi ja sitä vettä sitten taas tuli. Onneksi minulla oli sentään mukana sellainen jättipressu ja hupullinen vedenpitävä takki, siitäkin huolimatta jouduin levittämään kaikki vaatteet kuivumaan pe-la yöksi ja vasta kuivana pakkaamaan jäljelle jääneet vaatteet takaisin säkkeihin. Lyhyestä myyntiajasta huolimatta sain myynnistä useamman satasen ja lisää tilaa varastoon.

Tällä asulla kävin baarissa (tämä ei siis ollut se hautajaisasu, villashaalin alla valkoinen pitsipusero, joka ei kuvassa tosin näy lainkaan).Sunnuntain asu olikin sitten vähän pirteämpi ;)


kengät- Vans
housut- KappAhl
neuletakki- Massimo Dutti
T- paita- H&M
vyö ja laukku- LV