torstai 3. maaliskuuta 2016

Dermapen kasvojen neulaushoito Kauneushuone Rillassa ja alennusetu lukijoille

Dermapen on värähtelevä kohtisuora neulausteknologia jossa käytetään 12 neulaista neulapäätä 
(0,2 - 2,5 mm), neulat lävistävät ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen. Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa samalla, kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan ihon dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistaminen nopeutuu.

Toisin kuin perinteiset mikroneulausrullat niin Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vauriota ihoon, siksi se aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja siitä huolimatta tehokkaampi vaihtoehto. Neulan pituuksia voidaan säätää ja näin saadaan jokaiselle yksilöllinen hoitotulos. Dermapenillä voidaan hoitaa myös herkkiä ihoalueita, kuten huulten- ja silmänympärysihoa ja nenän aluetta.

Minä sain tilaisuuden kokeilla tätä Dermapen hoitoa Kauneushuone Rillassa. Hoito aloitettiin putsaamalla kasvojen iho, levitettiin kasvoille puuduttava voide ja sen jälkeen käytiin koko kasvojen alue läpi Dermapen neulauksella. 

Kuvasta näkyy, että oma ihoni on aika huonossa kunnossa tällä hetkellä, silmäkulmissa ja otsalla syvät juonteet.
Kevyen puudutuksen ansiosta hoito oli aika kivuton. Tottakai neulaus tuntui juuri herkillä ihoalueilla, kuten ohimoilla ja silmänympärysihoa hoidettaessa. Koko hoidon ajan Katja kyseli, että miltä tuntuu, sattuuko liikaa ym. Yhden kerran jouduin toista silmänympärysihoa hoidettaessa sanomaan, että nyt tuntuu hieman liikaa. 


Neulauksen jälkeen iho punoitti tosi reippaasti, mutta viilentävän ja kosteuttavan naamion jälkeen punoitus laski todella paljon. Itse jopa nukahdin tämän naamion vaikutuksen aikana :)

Hoitokerta kesti kokonaisuudessaan noin vajaa kaksi tuntia ja lähdinkin Rillasta suoraan kotiin. Illalla join tosi paljon vettä ja aamulla punoitus oli laskeutunut jo todella paljon. Kevyen meikkauksen jälkeen hoidon punoitusta ei näkynyt edes kasvoilta. Mutta asia jonka aamulla huomasin oli se, että Sibet eli Sibelius rypyt tuosta kulmakarvojen välistä olivat selkeästi matalammat kuin ennen hoitoa, samoin vaakasuorat otsarypyt (jotka ovat minulla todella syvät) olivat myös madaltuneet jopa tämän yhden hoitokerran jäljiltä. Oma ihoni hilseili hieman viikonlopun aikana, mutta hyvällä kosteusvoiteella sekin oli vähäistä. 

Seuraava neulausaika onkin varattu jo kahden viikon päähän :)

Dermapen mikroneulaus soveltuu:
* ihon elastisuuden palautumiseen
* ikäryppyihin ja juonteisiin
* auringon vahingoittamalle iholle
* pigmenttiläiskiin
* couperosaan
* arpien häivyttämiseen (akne)
* suurihuokoiselle iholle

Kuinka monta hoitokertaa suositellaan hoidettaessa ikääntyvää ihoa, aknearpia tai raskausarpia:

* Ikääntyvä iho: 4-6 hoitokertaa, 4-8 viikon välein
* Aknearvet: 6 hoitokertaa, 4-6 viikon välein
* Raskausarvet: 4-8 hoitokertaa, 4-6 viikon välein

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä:
Yleensä hoitotulos on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisimmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen. Ihon kunto tulee paranemaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla. 

Nyt minulla onkin ilo tarjota teille lukijani tarjousta Kauneushuone Rillassa tähän Dermapen hoitoon eli kolme Dermapen hoitokertaa 399 € ja Medik8 hoitovoiteista 20% alennus maaliskuun loppuun saakka tunnuksella BLOGI. Nämä hoitoseerumit ovat todella riitoisia, pari tippaa riittää koko kasvojen iholle. Hoitosarjan ostajalle (Blogitunnuksella) saa myös kampanjakokoisen HydraB5 seerumin veloituksetta.


Varaa aika ensimmäiseen hoitoon alla olevasta linkistä. Ensimmäisessä hoidossa kuulet hoitavalta kosmetologiltasi - Katjalta seuraavien hoitojen aikaehdotukset.