keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Henri Lloyd ja Gant ystävämyynnit

Tänään pyörähdin nopeasti Gantin ja Henri Lloydin ystävämyynneissä. Pyörähdys olikin oikein valittu liike, koska muuten käynnit olisivat tulleet vieläkin kalliimmiksi. Gantin myyntiin oli myös laitettu oma osasto Boomerang tuotteille ja löysinkin sieltä miehelleni ystäväpäivälahjan, jonka jo piilotin kaappiin sunnuntaita odottamaan. Gantilta ostin itselleni pitkähihaisen raita mekon, joka on tarpeeksi pitkä ja pitkähihaisena mekko menee myös talvikäytössä.

Henri Loydilla kokeilin aivan ihanaa parkaa, jonka päätinkin ostin koiran lenkitystakiksi (jos raaskin sinne laittaa) ja mieheni sai myös HL:n makeen ja pitkän parka takin, joka on jo ennakkoon annettu joululahja. Miesten vaatekokoa on vaikea kuvitella, joten kysyin kaupassa voisiko eräs suht samankokoinen mies kuin mieheni kokeilla takkia ja näin sain ostettua sopivan kokoisen takin :)


Kuvien raitapaita on uusin ostos KapphAhl:sta ja materiaaliltaan ihanan pehmeä puuvilla (uusin suosikki paitani)


takki- Henri Lloyd
paita- KappAhl
kengät- Caterpillar
huivi- Zara
housut- InwearTässä uudesta takista kuvaa.

Miesten takki 185 € ja takin ovh 375€ eli kannattaa käydä Lloydin ystävämyynnissä mikäli aikaa löytyy ja olet siellä päin.

Henri Loydilla kokeilin aivan ihanaa parkaa, jonka ostin koiran lenkitystakiksi (jos raaskin sinne laittaa) ja mieheni sai myös HL:n makeen ja pitkän parka takin, joka on jo ennakkoon annettu joululahja.


Raitapaita on uusin ostos KapphAhl:sta ja materiaaliltaan ihanan pehmeä puuvilla (uusin suosikki paitani)